TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart Triton 30 ATM / 100 ATM Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart Triton 30 ATM / 100 ATM Yorum

Mesaj Bond » 22 Haz 2011, 00:36

Haftaya falan olması lazım deniliyor WUS'ta ve UHR forumda ama diver modeli varmı bilmiyorum şu an. Genede Triton upgrade geleceğini sanmıyorum. Bu saat kendi fiyat kategorisinde çok başarılı bir design sonuçta ve homage olarak algılanacak bir modelde değil. Benim tek eksik bulduğum nokta arka kapak işlemesi biraz zayıf, bu tarz bir diverda çok daha güzel bir işleme uygulanabilirdi.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sadice83 » 22 Haz 2011, 00:56

arka kapağa bende katılıyorum ama 800 lira gibi bi parayada daha iyisini bulamayız gibi geliyor bunu alıcam temaslarım devam ediyor açıkçası
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj Emre » 22 Haz 2011, 01:37

sadice83 yazdı:arka kapağa bende katılıyorum ama 800 lira gibi bi parayada daha iyisini bulamayız gibi geliyor bunu alıcam temaslarım devam ediyor açıkçası

Temaslarim devam ediyor deyince elinde bond cantali birinin haftada bir kez Steinhart binasina girip muzakerelerde bulundugunu dusundum :)

Insallah alirsin biz de resimlerini goruruz sadice83. Yakin zamanlarda diver arastirmis biri olarak ben de cok begendim saati.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj sadice83 » 01 Tem 2011, 19:38

saatin fiyatı 1150 den aşşağı bulamıyorum bu fiyata orislerlede ilgilenebilinir peki ama orismi steinhartmı
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj tachyon » 01 Tem 2011, 20:48

sadice83 yazdı:
herojd11 yazdı:Bond un koyduğu fotodan sonra yorum bile yapılmaz

O zaman hep beraber

evet herojd doğru abi ne diyelim budur atiye bile söylüyosa yalan olamaz
Bond bu videoyu steinhartın sitesinde seyrettim yeniden teşekkürler
Bu saati istanbul 3 buluşmasına yetiştirmeye çalışcam eğer yardımcı olucak arkadaşlar varsa yardım ederlerse alalım ve buluşmaya yetişsin

DH Forumunda bir arkadaş Steinhart sahibi olmuş ve nasıl aldığını da anlatmıştı. O mesajları buldum. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. En kötü ihtimalle alan vatandaş ile irtibata geçip nasıl aldığını öğrenirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_20694539/mpage_360/f_/key_steinhart//tm.htm#48524442

Bu iki modeli bana sorarsanız ben 30 ATM'nin yüzüne bakmam. 100 ATM benimde kısa zaman içinde sahip olmayı istediğim bir diver. Gerçi şu linkteki diver http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=48&Sel_ID=30#48 daha çok ilgimi çekiyor ama onun satışı şu an için yok.

Bu arada Oris ve Steinhart'ı aynı cümle içerisinde kullanmak Oris'e ayıp olur gibime geliyor. :)
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj sadice83 » 01 Tem 2011, 23:58

yok demem o değil oris alıcak parayı steinharta bağlamak demek istedim ben akıllıca gelmiyo
Kullanıcı avatarı
sadice83

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners