Herkese selamlar. Bir kararsızlık içindeyim fikri ve bilgisi olan arkadaşlara danışmak isterim. Birkaç ay sonra italyaya gideceğim. Yurtdışında saatler bizim pazara göre daha uyguna satılıyor tabi birde tax free alınca daha da uygun oluyor. Gitmişken otomatik giriş seviyesi kaliteli bir saat alayım diyorum. max 500 euro bandında bir bütçem var. Hali hazırda kullandığım tissot le locle powermatic 80, seagull 1963 mekanik kronograf ve casio mdv-106 (duro) saatlerim var. Almayı düşündüğüm aklımda bir kaç saat var.
- Hamilton khaki field automatic
- Citizen zenshin super titanium
- Citizen tsuyosa small second
- Orient kamasu
Hamilton markasının askeri saatlerini oldukça beğeniyorum bir tane edinmek isterim ama powermatic 80 mekanizmaya benzer eta tabanlı bir mekanizma kullanıyor zaten tissotum da eta mekanizma o yüzden aynı mekanizmalı saat alınır mı diye tereddüt ediyorum. Citizenin zenshin saatini de beğeniyorum titanyum bir saatim olsun isterim. Tsuyosanın small second tasarımını da beğendim. Diver saat olarak casio duro saatim var ama otomatik diver denince oritent kamasu tasarımını beğendiğim güzel bir saat. Ne önerirsiniz hangi saate yönelmeliyim fikir beyan eden herkese şimdiden teşekkür ederim.