TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Almanya ve Amerikada Saat Nereden Al覺n覺r?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Almanya ve Amerikada Saat Nereden Al覺n覺r?

Mesaj drk » 26 May 2011, 17:24

Amerikada hay覺r, T羹rkiye'ye gelirkende kendi saatiniz gibi kontrolden ge癟ersiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj coparan » 26 May 2011, 17:29

T羹rkiyeye 150 avro 羹st羹 g羹mr羹k yaz覺yorlar malum, o nedenle sordum.
giftbox olursa o zaman idare ediyor g羹mr羹k. jomashop yap覺yormu gift box? bide T羹rkiyeye ne kadar shipment kesiyor acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
coparan

Ya: 48
Kay覺t: 24 ub 2011, 19:24

Re: Saat Nereden Al覺n覺r?

Mesaj yakuza » 26 May 2011, 21:29

NickyNick yazd覺:www.jomashop.com

Bu site g羹venilir midir acaba? Sizin iyi ya da k繹t羹 bir tecr羹beniz oldu mu? Kutusu ve garantisi ile g繹nderiyorlar herhalde di mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
yakuza

Kay覺t: 14 Mar 2011, 07:25

Mesaj Bond » 27 May 2011, 00:11

Yakuza aramaya Jomashop yazarsan bilgiler var. Daha 繹nce sipari edecek olan birisi olmutu konumutuk. Oda senin gibi Kanada'da bulunuyordu. Linki ekleyim sana hatta ;)

Automatic Chronograph Saat nerileri :arrow: viewtopic.php?f=62&t=2761&p=28844#p28844
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj yakuza » 27 May 2011, 01:33

Bond yazd覺:Yakuza aramaya Jomashop yazarsan bilgiler var. Daha 繹nce sipari edecek olan birisi olmutu konumutuk. Oda senin gibi Kanada'da bulunuyordu. Linki ekleyim sana hatta ;)

Automatic Chronograph Saat nerileri :arrow: viewtopic.php?f=62&t=2761&p=28844#p28844

Teekk羹rler Bond. =) Genelde arama butonunu kullan覺yorum ama bu bal覺覺n olaca覺n覺 tahmin etmemitim, o y羹zden arama yapmad覺m kusura bakma. Epe yard覺mc覺 oldu ama dier topic. Anlad覺覺m kadar覺yla sizin bir ka癟 arkada覺n覺z bu siteden al覺veri yapm覺 ve memnun kalm覺. Dier topicte belirttiiniz gibi gerisi (risk al覺p almamak) bana kalm覺 art覺k. Benim de burdaki bir saat bayisinden ald覺覺m fiyat ile Jomashop aras覺nda epe bir fiyat fark覺 var.
Kullan覺c覺 avatar覺
yakuza

Kay覺t: 14 Mar 2011, 07:25

Mesaj Bond » 27 May 2011, 02:08

Rica ederim Yakuza. Kusura bakacak bir durum yok, arama ger癟ekten ie yar覺yor. Forum olduk癟a b羹y羹d羹, 羹zerinde 繹nceden konuulmu bir癟ok konu olmas覺 gayet sevindirici zaten. Bende hat覺rlay覺nca linki verdim. Asl覺nda sen Amerika k覺tas覺nda olduun i癟in alternatif 癟ok. Jomashop d覺覺nda daha bir 癟ok eski ve iyi sat覺 siteleri mevcut. Bu sitelerin bir癟ounun fiziksel d羹kkan覺da var zaten. Bildiim kadar覺 ile Joma NY'ta olmas覺 laz覺m. Al覺m 繹ncesi m羹teri hizmetleri ile g繹r羹erek detaylar覺 alman en mant覺kl覺s覺. Ek bilgiler al覺rsan bizlerlede payla覺rs覺n. ;)

Dier 繹rnek birka癟 site ise http://www.authenticwatches.com ve http://www.prestigetime.com/ zaten Google aramalar覺nda daha farkl覺 firma sitelerinede ula覺rs覺n. Kanada'da faaliyet g繹steren bir癟ok sitede mutlaka vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj punk » 28 May 2011, 07:32

Authentic Watches'覺 覺srarla 繹nermiyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners