TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

En uygun fiyatl覺 kaliteli otomatik saat markas覺 hangisidir ?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En uygun fiyatl覺 kaliteli otomatik saat markas覺 hangisid

Mesaj ynsarsln » 14 Nis 2022, 09:39

Merhaba,
Forumda okuduklar覺ma istinaden 2 hafta 繹nce amazon Amerika'dan Seiko snkl23 ve Orient ray2 saat getirttim. Seiko'nun bilezii hari癟 iki saatin de kaliteli ve uzun s羹re kullan覺labileceini d羹羹n羹yorum. Zaten forumda balang覺癟 olarak 繹nerilen saatler. G羹mr羹k yasas覺 gelmeden 繹nce h覺zl覺 davran覺p sipari verirseniz kar elde edersiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
ynsarsln

Kay覺t: 26 Oca 2021, 13:47

Mesaj asrb70 » 14 Nis 2022, 09:56

Seiko diyenlere kesinlikle kat覺lm覺yorum. Max. 3000 liral覺k b羹t癟eyle al覺nabilecek en iyi saat bence ikinci el Orient Ray ve Mako serileridir. O fiyatlardaki Seikolarda paran覺n yar覺s覺n覺 marka deerine vermi olacaks覺n覺z. Yurtd覺覺ndan alacaksan覺z u saati 繹nerebilirim, ayr覺ca yeni g羹mr羹k mevzuat覺n覺n 150 Dolar s覺n覺r覺ndan da k覺l pay覺 kurtuluyor :) En k繹t羹 ihtimalle %30 vergi 繹demi olursunuz.

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
asrb70

Kay覺t: 21 Eyl 2017, 13:17

Mesaj esenturk » 14 Nis 2022, 17:19

asrb70 yazd覺:Seiko diyenlere kesinlikle kat覺lm覺yorum. Max. 3000 liral覺k b羹t癟eyle al覺nabilecek en iyi saat bence ikinci el Orient Ray ve Mako serileridir. O fiyatlardaki Seikolarda paran覺n yar覺s覺n覺 marka deerine vermi olacaks覺n覺z. Yurtd覺覺ndan alacaksan覺z u saati 繹nerebilirim, ayr覺ca yeni g羹mr羹k mevzuat覺n覺n 150 Dolar s覺n覺r覺ndan da k覺l pay覺 kurtuluyor :) En k繹t羹 ihtimalle %30 vergi 繹demi olursunuz.

Resim

150 dolar deil Euro diye biliyorum.

Ayr覺ca seikoya verilen paran覺n yar覺s覺n覺 marka deerine veriyorsunuz da orientte y羹zde birini mi markaya veriyorsunuz ?

Evet orient de 癟ok g羹zel saattir citizen de. Ama Seiko benim g繹z羹mde bunlardan bi t覺k 羹sttedir.

Kullan覺c覺 avatar覺
esenturk

Kay覺t: 21 Nis 2016, 19:44

En uygun fiyatl覺 kaliteli otomatik saat markas覺 hangisidir ?

Mesaj monopusher » 14 Nis 2022, 17:49

1500 Euroya gider yeni seiko presage Sharp edge gmt limited edition al覺r覺m in ho覺se calibre 6r64 癟i癟ek gibi yeni tudor 羹 yener bu makine [emoji4]

襤svi癟renin en b羹y羹k rakibi Japon seiko [emoji3526]

the difference is to be sharper than anyone else.
Kullan覺c覺 avatar覺
monopusher

Kay覺t: 05 Oca 2019, 21:36

Mesaj esenturk » 14 Nis 2022, 18:12

monopusher yazd覺:1500 Euroya gider yeni seiko presage Sharp edge gmt limited edition al覺r覺m in ho覺se calibre 6r64 癟i癟ek gibi yeni tudor 羹 yener bu makine [emoji4]

襤svi癟renin en b羹y羹k rakibi Japon seiko [emoji3526]

1500 Euro mu olay nerelere geldi

Kullan覺c覺 avatar覺
esenturk

Kay覺t: 21 Nis 2016, 19:44

Mesaj asrb70 » 14 Nis 2022, 18:43

esenturk yazd覺:
asrb70 yazd覺:Seiko diyenlere kesinlikle kat覺lm覺yorum. Max. 3000 liral覺k b羹t癟eyle al覺nabilecek en iyi saat bence ikinci el Orient Ray ve Mako serileridir. O fiyatlardaki Seikolarda paran覺n yar覺s覺n覺 marka deerine vermi olacaks覺n覺z. Yurtd覺覺ndan alacaksan覺z u saati 繹nerebilirim, ayr覺ca yeni g羹mr羹k mevzuat覺n覺n 150 Dolar s覺n覺r覺ndan da k覺l pay覺 kurtuluyor :) En k繹t羹 ihtimalle %30 vergi 繹demi olursunuz.

Resim

150 dolar deil Euro diye biliyorum.

Ayr覺ca seikoya verilen paran覺n yar覺s覺n覺 marka deerine veriyorsunuz da orientte y羹zde birini mi markaya veriyorsunuz ?

Evet orient de 癟ok g羹zel saattir citizen de. Ama Seiko benim g繹z羹mde bunlardan bi t覺k 羹sttedir.

150 euro hakl覺s覺n覺z. Yanl覺 anlad覺n覺z :) Seikoya verilen paran覺n yar覺s覺 marka deeri derken 2000 tl civarlar覺nda al覺nan Seikolar i癟in s繹ylemitim, 繹rnein Ray 2 ile Snzg aras覺nda b羹y羹k bir kalite fark覺 olmas覺na ramen fiyatlar覺 ayn覺 belki Seiko daha bile pahal覺 :D

Kullan覺c覺 avatar覺
asrb70

Kay覺t: 21 Eyl 2017, 13:17

Mesaj Brucewayne06 » 17 Nis 2022, 00:34

Merhaba, na癟izane fikrim seiko 5 olacakt覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Brucewayne06

Kay覺t: 31 Eki 2021, 08:45

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium, Hellhound, tt59 ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners