Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
bavyerablue » 03 May 2011, 15:07
Özelliklerini de vereyim o zaman.
"Case: solid stainless steel
Size/Diameter: 44 mm
Crystal:hardened crystex crystal
Movement: Quarz
Waterproof :10 ATM = 100 meter
Strap : high-grade leather strap"
ya açıkçası hiç aklımda quartz bir saat almak yoktu, gerçi saat almak da yoktu da neyse.
Şimdi benim için bu saati cazip kılan kurma kolunun solda olması zira saati sağ koluma takıyorum.
Kullanan arkadaşla varsa eğer tavsiyede bulunabilirler. Markanın en azından bir saat markası olması güvenilir kılar diye düşünüyorum.
-

bavyerablue
-
Frax » 03 May 2011, 16:00
Baktığım kadarıyla bu fiyat için GG den almanıza gerek yok. Aşağı yukarı aynı fiyatlar var internette. Saati bir bayiden de bu fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca saati görmeniz de iyi olacaktır. Saat markası olması elbette ki bir artı.
-

Frax
-
bavyerablue » 03 May 2011, 22:27
evet ben de araştırdıkça farkettim fiyatlar o seviyedeymiş. ayrıca bu gün gidip denedim de. çok da etkilemedi şahsen. galiba biraz daha beklemede kalıcam. teşekkürler yorum için.
-

bavyerablue
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Hellhound, tt59 ve 198 misafir