TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6.000 TL Bütçeli Hamilton Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 6.000 TL Bütçeli Hamilton Saat Tavsiyesi

Mesaj selfwinder » 16 Mar 2021, 02:19

Benim oyum tasarımından ötürü Murph'ten yana.
Dikkat etmeniz gereken bir husus, sadece kasa çapına göre karar vermeyin, örneğin 42 mm çapındaki bu saatte lug-to-lug mesafesi 52 mm ve bu saati iyi taşımak için bilek yüzeyinin geniş olması lazım kanaatindeyim.
less is more
Kullanıcı avatarı
selfwinder

Re: 6.000 TL Bütçeli Hamilton Saat Tavsiyesi

Mesaj bbvdk » 16 Mar 2021, 08:34

Günaydınlar

@hknmtn

Merhaba, bu postlardan sonda jazzmaster diyen çıkmazsa alacağım galiba :) benimde çok beğendiğim bir saat hele birde filmini defalarca izlemiş birisi olarak. . Snkn45 kullanırken sorun yaşamadım severek kullanıyorum 803 küçük geldiğinden bileğime çok içime sinmedi nadiren kullanıyorum. Min 40mm olmalı saatim onu anladım bu süreçte

@selfwinder

O yüzey nasıl olur hiç bilmiyorum :) snkn45 saati im 44mm di güzel duruyordu lugtolug dan bağımsız ve bilmeyerek konuşuyorum.

Değerli zamanınızı ayardığınız için hepinize çok teşekkür ederim murph ten yana kullanacağım tercihimi
Kullanıcı avatarı
bbvdk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners