Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Eterna » 08 Nis 2011, 08:48
Ben sohbete limon sıkacağım. Cehaletimi mazur görün lütfen. Ayrıca tembellik yapıyorum bu sefer forumda bu konu varmı aramadan soruyorum

Viewmatic ve Automatic arasında ki fark nedir ?
-

Eterna
-
-
giant » 08 Nis 2011, 11:18
Hamilton Jazzmaster Viewmatic benimde takip ettiğim bir saat. Saatin kadran estetiği ve dizaynı çok hoş. Tek dezavantajı ortadaki gofret kısmı oldu.
-

giant
-
asymptote » 08 Nis 2011, 15:41
Eterna yazdı:Viewmatic ve Automatic arasında ki fark nedir ?
Hiçbir fark yok hocam. Jazzmaster Open Heart var mesela, adından da anlaşılacağı üzere bunlar iskelet saatler. Viewmatic ise serinin başka bir modeli, tahminimce kadranı okuması daha kolay olduğu için, böyle tasarlandığı için bu ismi vermişler. Ustalar belki daha açıklayıcı bilgiler verebilir.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Hellhound, Kutadgu, tt59 ve 197 misafir