D羹n m羹nih havaalan覺ndayd覺m, 繹ncelikle b羹y羹k bir rolex maazas覺 var, baka 羹st seviye markalar da sat覺yorlar, iwc gibi. GMT 2 steel 6200 Euro indirim yapm覺yor ancak % 13 tax refund alabiliyorsunuz. Milgaus 5600 Euro % 7 indirim yap覺yor art覺 % 13 tax refund. Daha b羹y羹k bir maazada omega, breitling ve tag heuer gibi orta 羹st markalar ve daha ucuz markalar sat覺l覺yor. Planet oceab 45 steel 2900 Euro, carrera day-date 3100 euro ama indirim yok sadece %13 refund, %5 teklif ettim ikisine de vermediler.
Viyanada rolex fiyatlar覺 ayn覺, bucherer shopa gittim orada bir T羹rk 癟al覺an da vard覺. GMT 2 de %10 indirim yapt覺, tax refund ile 5000 Euroya geliyordu. Yine sat覺 fiyat覺 6800 Euro olan datejust 2 % 15 art覺 indirim yapt覺, tax refund ile o da 5000 Euro ya geliyor. Bu nedenle planet ocean ve carrera dan vazge癟tim. Bu fiyatlar t羹rkiyeye g繹re 癟ok iyi, en yak覺n zamanda tekrar viyanaya gidip bir rolex al覺cam. Zaten isvi癟relilerde tax refund i癟in gelip viyanadan al覺yor dedi hep sat覺c覺lar.
Bu arada omega ve tag fiyatlar覺 viyanada freeshopa g繹re %10 daha pahall覺(%10indirm yap覺yorlar ama) ama rolex fiyatlar覺 ayn覺. Prag da da fiyatlar euro baz覺nda ayn覺yd覺, mehur paris caddesinde b羹t羹n l羹x saatlarin bayisi vard覺.