Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ganz » 01 Tem 2018, 00:56
tissot otomatik Visodate edindim.daha önce otomatik saat tecrübem yoktu. merak ettiğim bir husus var saat hakkında.saat ayın 31 değilde 30'nda bir sonraki aya atlamasını bilmiyor gibi geldi.yani kurma kol bölmesinden ilerleterek ayın 1ne getirdim. bu ay 30 değilde 31 çekmesi ya da aksine gelmesini nasıl bilecek bizati ben mi ayarlamalıyım.
yardımcı olrusanız sevinirim.
-

ganz
-
- Mesajlar: 1
- Kayıt: 01 Tem 2018, 00:52
ekdellal » 01 Tem 2018, 14:28
Evet siz manuel ayarlamalısınız. Uğraşamam derseniz dijital saate devam [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

ekdellal
-
- Mesajlar: 1546
- Yaş: 55
- Kayıt: 15 Kas 2016, 20:42
- Konum: İstanbul-Üsküdar-Bulgurlu
Mandos » 01 Tem 2018, 14:29
Bu sorun değil aslında normal gayet. Asıl sorun Orient saatlerde gün kısmı değişmiyor kolla çevir çevir 1 saat uğraştırıyor. 3-4 gün takmayınca sinir bozucu oluyor.
-

Mandos
-
- Mesajlar: 2438
- Yaş: 45
- Kayıt: 10 May 2013, 14:33
mturann » 02 Tem 2018, 11:30
Evet siz ayarlayacaksınız
Hatta şubat ayında bir kaç gün atmanız gerekecek

Otomatik saat iyidir sıkıntı yapmayın bence

-

mturann
-
- Mesajlar: 5817
- Kayıt: 13 Kas 2014, 18:00
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 31 misafir