TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Otomatik önerisi (ilk mekanik saat deneyimi)

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko 5 Otomatik önerisi (ilk mekanik saat deneyimi)

Mesaj mamsuk » 28 Haz 2018, 17:07

eğer hala almadısanız https://www.abtsaat.com/seiko-5-srp635j-erkek-kol-saati bu model çok iyi benim kolumda hatta 1 seneden fazladır kullanıyorum çok memnun kaldım bir bak istersen piyasada bulmaktan biraz zorlanabilirsin buna dikkat
Kullanıcı avatarı
mamsuk

Mesaj braveagle72 » 28 Haz 2018, 17:13

Teşekkürler tükenmiş Nasipse yarın bir Ray 1 alıyorum
Kullanıcı avatarı
braveagle72

Mesaj Ankthas » 28 Haz 2018, 22:46

braveagle72 yazdı:Teşekkürler tükenmiş Nasipse yarın bir Ray 1 alıyorum

Hocam bütçe ne kadar bilmiyorum ama bence Ray 2 al daha rahat edersin, fiyat olarak çok fark edeceğini sanmam:

https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-orient-faa02004b9-erkek-kol-saati-fiyatlari,47535572
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj braveagle72 » 28 Haz 2018, 23:18

[maalesef uygun fiyata bulamıyorum Ray 1 için bile 2.eline 650 isteyen var Ray 2 ilk tercihimdi ama istenilen fiyatlar çok abartı
400 civarı temiz bir saat buldum Bir türlü alışverişi bitiremedik Yarın nasipse alacağım Ray 2 deki elle kurma olayı benim için iyi olurdu fazla bir aktif yaşantım yok ama kısmet olmadı bir türlü
quote="Ankthas"]
braveagle72 yazdı:Teşekkürler tükenmiş Nasipse yarın bir Ray 1 alıyorum

Hocam bütçee ne kadar bilmiyorum ama bence Ray 2 al daha rahat edersin, fiyat olarak çok fark edeceğini sanmam:

https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-orient-faa02004b9-erkek-kol-saati-fiyatlari,47535572[/quote]
Kullanıcı avatarı
braveagle72

Mesaj Maradona » 29 Haz 2018, 00:53

"Neden Mako değil de Ray?" diye kuyuya bir taş da ben atayım... :-P

Mako'nun kadranı, diver tadı yanında aynı zamanda dress bir hava da veriyor saate bence... Ray ise saf bir diver tadında... Bu açıdan bakılırsa Mako daha geniş bir yelpazede kullanım alanı sunmakta... Deri kayış ile de nato kayış ile de her türlü gidiyor...

İmza: Bir Mako1 kullanıcısı... ;-)
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj braveagle72 » 29 Haz 2018, 01:13

Maradona yazdı:"Neden Mako değil de Ray?" diye kuyuya bir taş da ben atayım... :-P

Mako'nun kadranı, diver tadı yanında aynı zamanda dress bir hava da veriyor saate bence... Ray ise saf bir diver tadında... Bu açıdan bakılırsa Mako daha geniş bir yelpazede kullanım alanı sunmakta... Deri kayış ile de nato kayış ile de her türlü gidiyor...

İmza: Bir Mako1 kullanıcısı... ;-)

Aynen dediğiniz nedenlerden ötürü Ray :) Bir diver kullanacaksam diver olmalı. Mako bana diver hissi vermiyor. Mako alacak olsam pepsi bezel ve mavi zeminli olsun isterdim.

Maalesef fiyatlar çok uçuk. Forumda satılan bir pepsi bezel mako'yu almayı düşünmüştüm. Ancak İstanbul dışı olması beni engelliyor. Alacağım saati görerek, bir ustaya gösterek ve nakit ödeyerek almak istiyorum. Bu da seçenekleri daralıyor
Kullanıcı avatarı
braveagle72

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners