Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
merboz » 30 Oca 2011, 01:14
Arkadaşlar öncelikler herkese merhabalar. foruma bugün üye oldum ve yazılanlardan çok faydalı bilgiler edindim. saatler konusunda pek bir fikrim olmadığından öğrenmeye çalışıyorum. bugün saat bakmak için çıktığımda seikonun SNDA11P ve orient otomatik beğendim. aslında aradığım model seikonunki gibi dikdörtgen yukarı doğru uzayan cinsten. acaba bu iki modeli ve bana bunlar dışında önerebileceğiniz kol saati modelleri var mıdır? şimdiden teşekkürlerr
Seiko SNDA11P
En son
Bond tarafından 30 Oca 2011, 04:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Mesaja uygun imaj eklendi, model kodu düzeltildi ve başlık uygun hale getirildi.
-

merboz
-
RSürma » 30 Oca 2011, 01:40
belki tissot modellerinede bakarak güzel bir isviçreli ile kendini mutlu edebilirsin.
-

RSürma
-
Frax » 30 Oca 2011, 02:41
Foruma hoşgeldiniz. Öncelike beğendiğini saatlerin fotoğraflarını gösterseniz daha faydalı olacaktır. Başlığın ayrıntısız olması, Orient otomatik modellerinin özellikle belirtilmemiş olması size yardımları da azaltır. Biraz daha detaylı bir içerik olursa daha kolay olacaktır. Ayrıca Orient ve Seiko ile ilgili konulara arama kısmından ulaşabilirsiniz.
-

Frax
-
merboz » 30 Oca 2011, 14:05
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. resim koymak istedim fakat nasıl yükleneceğini çözemediğim için resim yükleyemedim. orient otomatik model olarak da CEZAD004B0 a bakmıştım. umarım biraz daha açıklayıcı olmuştur:))
-

merboz
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: selfwinder ve 126 misafir