TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Heuer Carrera 1887 vs Hamilton Intra-matic 68

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Heuer Carrera 1887 vs Hamilton Intra-matic 68

Mesaj spydoctor » 13 Ağu 2017, 08:30

Edip saatle ilgili kötü bir deneyiyimi paylaşmak isterim. Hamilton khaki navy pioner modelini internet sitesinden sipariş etmiştim. Sipariş için aradığımda gayet ilgili olan ekip, ödeme sonrası ise ürünün durumunu sormak için bana verdikleri whatsapp numarasına mesaj attığımda ilgisizdiler. Herneyse ürün geldi açtım kurdum 10 dak sonra baktığımda hala aynı saniye kolu ilerliyor akrep ve yelkovanda bir hareketlilik yok. Saati üç-dört kez sallayarak kurmayı denediğimde bir de ne göreyim akrep yelkovan her salımım hareketinde yerr değiştiriyor. Durumu hemen arayıp bildirdiğimde önce kabul etmediler siz kuramamışsınızfır gibisinden laflar, sonrasında video çekip gönderdim saati bize gönderin dediler. Gönderdim para iadesi istedim. Bu seferde " abiciiim tamir edilecek bir durum yaparız biz" tarzında sokak ağzıyla konuşmaya başladılar. Sonunda para iadesi aldım ama güven vermediler. Araştırdığımda benzer tecrübe yaşayanlar varmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Everything will be alright tomorrow...
Kullanıcı avatarı
spydoctor

Mesaj canli17 » 13 Ağu 2017, 08:45

Tag heuer 1887 yi tercih ederdim.
Kullanıcı avatarı
canli17

Mesaj copycat » 13 Ağu 2017, 08:51

6.000 TL ye Carrera fiyatını bulmuş bir saat daha ciddi miktarda aşağı inmeyecektir. Ancak Hamilton kola takıldığı anda 5650 TL den 4000 TL ye inecek.

Elbette ticaret yapmıyorsunuz bunu anlıyorum ama diğer taraftan tag daha itibarlı ve tanınan bir marka. Üstelik model de gayet şık.

Lenovo S1a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: DenizÇ ve 114 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners