TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Presence Gold Hakkındaki Düşünceleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines Presence Gold Hakkındaki Düşünceleriniz

Mesaj Maybek » 19 Oca 2017, 23:47

Bence forumdaki kayış yapan arkadaşlarla iletişime geçip güzel bir deri kayış yaptırabilirsiniz saat çok güzel güzel zamanlarınızı göstersin nerden aldınız acaba fiyat çok uygun longines üzmez müsterih olun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Maybek

Mesaj ermansire » 20 Oca 2017, 01:22

Metal değil daha güzel bir krokodil kayıştan bahsediyordum.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj SeiKinetic » 20 Oca 2017, 03:01

Kendi kayışı işinizi görür ancak anladığım kadarıyla kayış değil de bilezik istediğinizi kastetmişsiniz. Ben de yanlış anlıyor olabilirim. Bence, halihazırda almış bulunduğunuz bu eşsiz, sade güzelliği, altın bir bilezikle gereksiz gösterişe boğmayın. Çelik düşünülebilir.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Mesaj berattorgut » 20 Oca 2017, 09:58

Hayirli olsun :champ: bence kayisi degisin ama celik gitmez bu saate deri kahverengi timsah derisi olursa daha guzel olur gibi :thumbup:
Ve o saat bir milletin kaderini değiştirdi
Kullanıcı avatarı
berattorgut

Mesaj agozal » 20 Oca 2017, 14:59

@Maybek

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, saati Kanyon'da Tevfik Aydın'dan aldım, çok ilgili ve iyi insanlar, güzel de indirim yaptılar.

@SeiKinetic
@berattorgut
@ermansire

Kayış değil bilezik, yanlış söylemişim, kusura bakmayın.

Sizlerle aynı düşüncedeyim, altın merakı olan ve rolex kullanan bir dostum aklıma girdi bilezik için, kesinlikle almam gerektiğini söyled, bende forumda sorma gereği duydum, fazla altın rengi meraklısı değilim, dolayısıyla altın detaylı bilezik anlamsız bir gösterişe sokacak saati.

Saatin ilk 48 saatteki sapması yaklaşık +7 sn, ilk 24 saatteki sapması +2 saniyeydi, 2. 24 saatte bu süre artmış, sanırım saate 1 ay vermem gerekiyor break-in periyodunu tamamlaması için, onun dışında mekanizması beni bayağa şaşırttı, cosc sertifikalı saatler gibi bir performans sunacak sanırım.

Kahverengi timsah kayış aklıma çok yattı, forumda kimlerden temin edebilirim bunu?
Kullanıcı avatarı
agozal

Mesaj rekliox » 21 Oca 2017, 15:43

bencede altın renkli bilezik biraz fazla gösterişli olabilir siyaha alternatif koyu kahve bir deri kordonda bu saate çok yakışacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
rekliox

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners