TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Glycine Combat Automatic

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Glycine Combat Automatic

Mesaj punk » 07 Ara 2010, 03:45

Merhaba Emre,

Çok teşekkürler... Eğer sorarsan gerçekten büyük yardımın dokunur. Ben de mail attım Glycine İsviçre'ye, umarım yarın dönerler.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Clk » 07 Ara 2010, 07:41

Iyi günlerde güle güle kullan Punk. Yakisikli saat ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 07 Ara 2010, 10:24

Punk ne kadar güzel ve orjinal bir kayışı var saatin. Normal deri kayış herkeste var. Önce bir gelsin saat, takıp kullan bakalım belki hoşuna gider. Acelen ne :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj punk » 07 Ara 2010, 15:16

Bond yazdı:Punk ne kadar güzel ve orjinal bir kayışı var saatin. Normal deri kayış herkeste var. Önce bir gelsin saat, takıp kullan bakalım belki hoşuna gider. Acelen ne :)

Hocam kayışın alternatifi olsun istiyorum sadece. Yoksa ben de güzel bir kayış olduğunu düşünüyorum ama deri bir alternatifi de olsun istiyorum hepsi bu.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Emre » 07 Ara 2010, 23:16

punk yazdı:Merhaba Emre,

Çok teşekkürler... Eğer sorarsan gerçekten büyük yardımın dokunur. Ben de mail attım Glycine İsviçre'ye, umarım yarın dönerler.

Selam punk,

Iki yere sordum, ikisi de halihazirda yok ama Glycine ile irtibata gecersek elimize ulasmasi uzun surmez dedi. Numarami aldilar, 24-48 saat icerisinde geri doneriz size dediler. Fiyat sordum, firmayla irtibata gecmeden veremeyiz su anda bilgi dediler.

Hatta elemanin birisinin e-maili david@thewatchmaker.com bunla irtibata gecebilirsin sanirim. Bilgileri baska eleman aldi ama bunla da konustuk e-mailini verdi.

Bakalim Glycine'den sana ne cevap gelecek. Eger Glycine kendisi direk gonderebiliyosa fiyat oyle daha uygun olabilir ama Turkiye'de distributor yok sanirim o yuzden sorun olabilir. Elemanlar bana doner donmez sana haber ederim, burdaki daha uygunsa direk ben gonderirim sana.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj punk » 08 Ara 2010, 00:45

Emre selam,

Tekrar çok teşekkürler ilgi ve alakan için. Bana bu akşam üstü sağolsunlar mail ile dönüş yaptı Glycine Switzerland SA. Kendilerinden 2 adet deri kayış siparişi verdim toplamda 85 CHF karşılığında.

Tekrar teşekkürler... Yardım etmiş kadar oldun.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Emre » 08 Ara 2010, 00:51

punk yazdı:Emre selam,

Tekrar çok teşekkürler ilgi ve alakan için. Bana bu akşam üstü sağolsunlar mail ile dönüş yaptı Glycine Switzerland SA. Kendilerinden 2 adet deri kayış siparişi verdim toplamda 85 CHF karşılığında.

Tekrar teşekkürler... Yardım etmiş kadar oldun.

Tamamdir. Rica ederim bisey yapmadim. Direk sana gonderdikleri super olmus =) Gule gule kullan tekrar.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj sedir » 08 Ara 2010, 06:45

Ne güzel çözüm çıktı ama :thumbup:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners