TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Tavsiye Tommy/ Orient / Seiko

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat tavsiye Tommy/ Orient / Seiko

Mesaj khef » 29 Kas 2016, 11:05

Sistem51'ler zaten otomatik. Bilgi eksikliği var gibi gözüküyor. Bence siparişinizi iptal edin. Forumda biraz daha vakit geçirin. Otomatik saatler hakkında bilgi edinin. :thumbup:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Saat tavsiye Tommy/ Orient / Seiko

Mesaj fortis » 29 Kas 2016, 11:28

khef yazdı:Sistem51'ler zaten otomatik. Bilgi eksikliği var gibi gözüküyor. Bence siparişinizi iptal edin. Forumda biraz daha vakit geçirin. Otomatik saatler hakkında bilgi edinin. :thumbup:

Üstat swatch saatleri de swatch mağazaları haricinde almak pek tavsiye edilmiyor. Sanırım swatch türkiye operasyonunu tamamen kendisi yönetiyor, bayi sistemi ile çalışmıyor. Sistem 51 irony modelleri güzel ancak kullan at mantığı var maalesef. Arka kapak tamamen kapalı ve mekanizmaya müdahale edilemiyor. Garanti süresinde arıza yaparsa yenisi ile değişim yapılıyor ancak garantisi dolduktan sonra bozulursa çöpe atmak gerekiyor. Ben de uzun zamandır inceliyorum ama pek tatmin olmadım.

En son fortis tarafından 29 Kas 2016, 12:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
fortis

Mesaj hacikemal » 29 Kas 2016, 11:38

fortis yazdı:
khef yazdı:Sistem51'ler zaten otomatik. Bilgi eksikliği var gibi gözüküyor. Bence siparişinizi iptal edin. Forumda biraz daha vakit geçirin. Otomatik saatler hakkında bilgi edinin. :thumbup:

Üstat swatch saatleri de swatch mağazaları haricinde almak pek tavsiye edilmiyor. Sanırım swatch türkiye operasyonunu tamamen kendisi yönetiyor, bayi sistemi ile çalışmıyor. Sistem 51 irony modelleri güzel ancak kullan at mantığı var maalesef. Arka kapak tamamen kapalı ve müdahale edilemiyor. Ben de uzun zamandır inceliyorum ama pek tatmin olmadım.

o arada bunu gördüm bunu da aldım hocam (:
ince bilekliler için uygun bi saat
indirimle 36 dolara geliyor bugüne özel bi %30 indirim var
https://www.amazon.com/gp/product/B006C ... UTF8&psc=1
Kullanıcı avatarı
hacikemal

Mesaj hacikemal » 29 Kas 2016, 12:01

fortis yazdı:Şimdi baktım fenomen saat aslan saatin bayisi değil. N11'de satış yapan firmalardan sadece nova saat yetkili bayi olarak faal.

Hocam Şamil saatmiş firma. Baktım vardı listede.
http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/fem ... lsrc=aw.ds

bu saati tavsiye eder misiniz, 400 lira civarına gelecek.
Kullanıcı avatarı
hacikemal

Mesaj fortis » 29 Kas 2016, 12:03

hacikemal yazdı:
fortis yazdı:

Üstat swatch saatleri de swatch mağazaları haricinde almak pek tavsiye edilmiyor. Sanırım swatch türkiye operasyonunu tamamen kendisi yönetiyor, bayi sistemi ile çalışmıyor. Sistem 51 irony modelleri güzel ancak kullan at mantığı var maalesef. Arka kapak tamamen kapalı ve müdahale edilemiyor. Ben de uzun zamandır inceliyorum ama pek tatmin olmadım.

o arada bunu gördüm bunu da aldım hocam (:
ince bilekliler için uygun bi saat
indirimle 36 dolara geliyor bugüne özel bi %30 indirim var
https://www.amazon.com/gp/product/B006C ... UTF8&psc=1

Fiyatına göre en iyi saatlerden birisini almışsınız. Güzel günlerde kullanın. Mekanizması malezya üretim ama sonuçta Seiko corp. üretimi. Sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Kullanıcı avatarı
fortis

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 106 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners