TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Reef Tiger Hakk覺nda Bilgi Sahibi Olan Var M覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Reef Tiger Hakk覺nda Bilgi Sahibi Olan Var M覺?

Mesaj ahmet1424 » 13 Kas 2016, 17:02

Evet arkadalar bu marka hakk覺nda bilgi sahibi olan varsa paylaabilirmi 400-2000tl aras覺 fiyatlar覺 var saatlerinin aliexpress gibi sitelerde.
Kullan覺c覺 avatar覺
ahmet1424

Kay覺t: 26 Eyl 2016, 21:32

Re: Reef tiger hakk覺nda bilgi sahibi olan varm覺?

Mesaj mosef » 13 Kas 2016, 20:24

benim bu markayla ilgili bir bilgim yoktu, web sitelerini inceledim biraz 繹nce. ilk g繹rd羹羹m ey bilinen markalar覺n baz覺 modellerinin kopyalar覺n覺 g繹rmek oldu. a癟覺kcas覺 belirttiiniz rakamlara homage saat almay覺 d羹羹nmezdim. ayr覺ca ilk kez kadranda "swiss tech" diye bir ibare g繹rd羹m. bana pek g羹venilir gelmedi, hele ki belirttiiniz rakamlara hi癟...
Kullan覺c覺 avatar覺
mosef

Kay覺t: 02 Tem 2014, 21:42

Re: Reef tiger hakk覺nda bilgi sahibi olan varm覺?

Mesaj SeiKinetic » 13 Kas 2016, 21:26

Baz覺 modelleri Roger Dubuis, baz覺lar覺 Franck Muller, baz覺lar覺 Richard Mille, baz覺lar覺 VC, baz覺lar覺 PP... K覺sacas覺 t羹m modelleri 羹st d羹zey saat markalar覺n覺n 癟ok benzer tasar覺mlar覺n覺 kullanarak 羹retilmi, 繹zg羹n olmayan bir marka imaj覺 verdi bana. Gezinirken g繹rm羹t羹m bu markay覺 ge癟en aylarda. Paran覺z覺 sokaa atmay覺n. 2000 liraya yurtd覺覺na 癟覺k覺p, 2-3 g羹n ucuz tatil yap覺l覺p, her t羹rl羹 bu markadan daha kaliteli balang覺癟 seviyesi bir saat al覺n覺p d繹n羹l羹r.
Tutto ha una maniera.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeiKinetic

Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14

Re: Reef Tiger Hakk覺nda Bilgi Sahibi Olan Var M覺?

Mesaj ahmet1424 » 14 Kas 2016, 01:03

cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim. guzel insanlar
Kullan覺c覺 avatar覺
ahmet1424

Kay覺t: 26 Eyl 2016, 21:32

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 103 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners