Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
kilimanjaro » 16 Eki 2016, 23:56
Kurmal覺 saatlerde power rezerve olmas覺 gerektiini d羹羹n羹yorum.Moon watch almaktan bu y羹zden vazge癟mitim.Ama unutulacak bir makine deil o ... hala beni 癟ekiyor.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
mucadeleci » 17 Eki 2016, 01:01
Kurmal覺 saatleri ilk kullanmaya balad覺覺mda baz覺 g羹nler kurmay覺 unutuyordum. Fakat her sabah koluma saat takmadan 繹nce kurmaya al覺t覺m, pek tatl覺 bir al覺kanl覺k olduunu itiraf ediyorum:)) hatta, pilli saat bile taksam kurma eilimi g繹steriyorum

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18
asymptote » 17 Eki 2016, 01:12
Kurmal覺 saat cep saati olmal覺 bana g繹re..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
- Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 103 misafir