Nethiustr yazdı:kuyur yazdı:steinhart gmt ocean ın kırmızı siyah bezelli modeli mi yoksa siyah bezelli modeli mi ? kırmızı siyahlı bezelin su anki manufacture modellerde tam karşılığının olmaması avantaj benim için.
Görüşlerinizi rica ediyorum,saygılarımla
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kırmızı siyah, Coke Bezel dediğimiz Bezel tarzı oluyor ve bir çok marka üretim yapıyor bu rengi.
Eğer ikisi de aliminyum olacak diyorsanız coke Bezel güzel olur, aliminyum üstü bir şey olsun derseniz siyah seramik

Üstad , manufacture modellerde karşılığı yok derken Rolex den bahsetmiştim,anlatım eksik olmuş kusura bakmayın.
Aslında bu homage konsepti ile ilgili aklımda sorular var ve gidermem lazım.Homage saatler replika gibi geliyor bana.kırmızı siyah Coke bezelin Rolex de halihazırda üretimde olmamasını bu yüzden avantaj gibi görüyorum. siz ne dersiniz bu konuda ?
bir de seramik bezel in çizilmezlik sağlaması açısından daha fonksiyonel olduğu muhakkak.Peki estetik anlamda da fark edermi sizce? yani sırf seramik bezel için siyah modeli almaya değer mi ?
Sent from my iPad using Tapatalk