Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
fasakasa » 04 Eyl 2016, 13:26
Arkadaşlar merhaba. Şu model saat hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Öncelikle belirteyim bir saat duayeni değilim. Daha önce de konu açmıştım hatırlayanınız vardır. İlla otomatik ya da illa pilli olacak diye bir kaygım yok. Otomatik saat kavramını da bilmiyordum zaten. Önceki Tommy Hilfiger saatimi sattım. Bu modeli ise okulda takmak için alacağım. Dayanıklılık olarak, kalite olarak nasıldır bu saat ?
GUESS Men's U0494G2
https://www.amazon.com/GUESS-U0494G2-Co ... 36%3A-8500
-

fasakasa
-
MelihGS » 04 Eyl 2016, 14:55
Forumu bir 10 gün her gün gezip yeni konuları okuyun, hala aynı saati istiyorsanız alın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

MelihGS
-
fasakasa » 04 Eyl 2016, 18:45
MelihGS yazdı:Forumu bir 10 gün her gün gezip yeni konuları okuyun, hala aynı saati istiyorsanız alın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moda markası olduğu için öyle dediniz sanırım. Aslında amacım Seiko gibi bir saat almak ancak Türkiye fiyatları yüksek, amazonda da 85dolar altı beğendiğim saat yok şuan için. 42mm den büyük bir şey bakıyorum. Limitler dahilinde bunu seçmiştim.
-

fasakasa
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, MehmetKaratürk, Merdo ve 192 misafir