TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤kinci El Rolex Al覺m覺 襤癟in Dan覺manl覺k

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

襤kinci el Rolex al覺m覺 i癟in dan覺manl覺k

Mesaj Bg17 » 26 Au 2016, 19:08

Baran yazd覺:Bg17,abi sen benden rak覺 sofras覺nda Rolex ald覺n ahahahahah :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pisman degilim, yine olsa yine yaparim, hatta 2 liner inda gozum var ;)

Dip not: Baran dan her sart ve ahvalda saat alinir ;) :champ:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Re: 襤kinci el Rolex al覺m覺 i癟in dan覺manl覺k

Mesaj Baran » 27 Au 2016, 07:29

Cok temiz bir gmt di o yaln覺z abi imdiki akl覺m olsa satmazd覺m yada senden satarken geri al覺rd覺m.Ho neleri ald覺m satt覺m :) Bg17 Baar abi ilede cok guzel rak覺 i癟ilir beyler :champ:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Bg17 » 27 Au 2016, 19:14

Emirr yazd覺:Bg17, abi arivlik bir a癟覺klama olmu :super:

Abi araya ben de bir soru s覺k覺t覺rmak istiyorum. zellikle 16710 model numaral覺 Gmt Master i癟in sormak istiyorum. Bu modelin al覺nd覺ktan sonra Rolex servisine g繹nderilmesiyle ilgili ne d羹羹n羹yorsun? Sonu癟ta orda da polishing ilemi yap覺l覺yor. Bu orijinallii bozan bir durum mu?

Polisaj kotudur demiyorum zaten, nasil yapildigi onemli, turkiyede cok basarili uygulandigini dusunmuyorum. Arti ciziksiz olsun diye nerdeyse butun esnafin saatleri katledercrsine yaptirdigini gordum. Mantik ciziksiz olsun parlasin abi.

Baska konu, yetkili servis, rolex servisi ne kadar yetkili biraz tartismali. Bilezik, klipse iygulanmasi cok onemli degil, kasa ve bezel onemli bence.

Eger yurtdisina gonderiliyorsa, cok sorun etmezdim.

Eski topiclerde polisaji anlatan yazilar hatirliyorum, incelenmesi faydali olabilir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Emirr » 27 Au 2016, 19:51

Bg17 yazd覺:
Emirr yazd覺:Bg17, abi arivlik bir a癟覺klama olmu :super:

Abi araya ben de bir soru s覺k覺t覺rmak istiyorum. zellikle 16710 model numaral覺 Gmt Master i癟in sormak istiyorum. Bu modelin al覺nd覺ktan sonra Rolex servisine g繹nderilmesiyle ilgili ne d羹羹n羹yorsun? Sonu癟ta orda da polishing ilemi yap覺l覺yor. Bu orijinallii bozan bir durum mu?

Polisaj kotudur demiyorum zaten, nasil yapildigi onemli, turkiyede cok basarili uygulandigini dusunmuyorum. Arti ciziksiz olsun diye nerdeyse butun esnafin saatleri katledercrsine yaptirdigini gordum. Mantik ciziksiz olsun parlasin abi.

Baska konu, yetkili servis, rolex servisi ne kadar yetkili biraz tartismali. Bilezik, klipse iygulanmasi cok onemli degil, kasa ve bezel onemli bence.

Eger yurtdisina gonderiliyorsa, cok sorun etmezdim.

Eski topiclerde polisaji anlatan yazilar hatirliyorum, incelenmesi faydali olabilir.

ok teekk羹rler abi bilgilendirici cevab覺n i癟in :super:
Emirr

Ya: 31
Kay覺t: 10 May 2016, 18:26

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners