Baran yazd覺:Bg17,abi sen benden rak覺 sofras覺nda Rolex ald覺n ahahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pisman degilim, yine olsa yine yaparim, hatta 2 liner inda gozum var

Dip not: Baran dan her sart ve ahvalda saat alinir

Baran yazd覺:Bg17,abi sen benden rak覺 sofras覺nda Rolex ald覺n ahahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emirr yazd覺:Bg17, abi arivlik bir a癟覺klama olmu![]()
Abi araya ben de bir soru s覺k覺t覺rmak istiyorum. zellikle 16710 model numaral覺 Gmt Master i癟in sormak istiyorum. Bu modelin al覺nd覺ktan sonra Rolex servisine g繹nderilmesiyle ilgili ne d羹羹n羹yorsun? Sonu癟ta orda da polishing ilemi yap覺l覺yor. Bu orijinallii bozan bir durum mu?
Bg17 yazd覺:Emirr yazd覺:Bg17, abi arivlik bir a癟覺klama olmu![]()
Abi araya ben de bir soru s覺k覺t覺rmak istiyorum. zellikle 16710 model numaral覺 Gmt Master i癟in sormak istiyorum. Bu modelin al覺nd覺ktan sonra Rolex servisine g繹nderilmesiyle ilgili ne d羹羹n羹yorsun? Sonu癟ta orda da polishing ilemi yap覺l覺yor. Bu orijinallii bozan bir durum mu?
Polisaj kotudur demiyorum zaten, nasil yapildigi onemli, turkiyede cok basarili uygulandigini dusunmuyorum. Arti ciziksiz olsun diye nerdeyse butun esnafin saatleri katledercrsine yaptirdigini gordum. Mantik ciziksiz olsun parlasin abi.
Baska konu, yetkili servis, rolex servisi ne kadar yetkili biraz tartismali. Bilezik, klipse iygulanmasi cok onemli degil, kasa ve bezel onemli bence.
Eger yurtdisina gonderiliyorsa, cok sorun etmezdim.
Eski topiclerde polisaji anlatan yazilar hatirliyorum, incelenmesi faydali olabilir.
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 132 misafir
|