TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Danışma

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton Danışma

Mesaj vlkan » 29 Tem 2016, 10:46

khef yazdı:Kendi adıma örnekleme yapmam gerekirse, mekanik saatlere ilk heves ettiğim zamanlar skeleton saatlere bakıp duruyordum. Gittim en ucuzundan kurmalı bir tane aldım sadece bir kere takıp arkadaşıma hediye ettim. :D Sonra gidip önü arkası, her yeri kapalı Longines aldım. :D

Sanirim merakın ilk başladığı zamanlar iskeletler ilgi çekiyor ve bu durum biraz da "mekanik saatler harikaymis, mekanizmayi her taraftan göreyim." hevesiyle oluyor. En azından benim için süreç bu şekilde işledi. Çok az bir zararla atlattim. :thumbup:

Bence aceleci olmayın, cok istiyorsanız hozburunun dediği gibi ikinci ele yönelin. Kisa sureli bir heves ise zararınız minimum olur. :champ:

Khef "mekanik saatler harikaymis, mekanizmayi her taraftan göreyim." bu cümlende senin yaşadığının aynısını yaşıyorum sanırım haklısın :D :D
Kullanıcı avatarı
vlkan

Mesaj hozburun » 29 Tem 2016, 10:56

Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj vlkan » 29 Tem 2016, 11:10

Tavsiyeler için tüm arkadaşlara teşekkür ederim ben araştırmaya başlayayım :D
Kullanıcı avatarı
vlkan

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners