TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Klasik Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj ozbugday » 08 Tem 2016, 19:18

Quartzlarda birinci otomatiklerde de ikinci model şık duruyor (fotoğrafı baz alarak söylüyorum) bambinoyu bu senenin başında mağazada deneme fırsatım olmuştu, versiyonunu söyleyemem ama hem mavi hem de siyah kadranlı olanı gördüm. İnce yapısına göre camı baya büyük ve bombeli yani yandan bakınca kubbe gibi duruyor günlük kullanımda bir süre sonra sıkabilir.
Kullanıcı avatarı
ozbugday
 
Mesajlar: 125
Yaş: 38
Kayıt: 26 May 2016, 20:05
Konum: Konya

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj serz » 08 Tem 2016, 19:34

Srhtdry yazdı:Bambino V4 yakında gelecek sanırım. Saniye durdurma ve kurma özelliği olacakmış. Ama bence en güzeli bambino V2'ydi. Mesh bilezik çok yakışıyor. Diğer bambinolara deri kayış dışında alternatif yok bence.


V2 dikkat etmedim hiç onada bakayım hocam teşekkür ediyorum :thumbup:

Nethiustr yazdı:Şuan yanılmıyorsam n11 de Bambino v4 var.
Fiyat biraz daha yüksekti. :(


Buna zor bütçe çıkıcak ona hiç girişemeyiz sanırım :D teşekkürler bilgilendirme için hocam :thumbup:

ozbugday yazdı:Quartzlarda birinci otomatiklerde de ikinci model şık duruyor (fotoğrafı baz alarak söylüyorum) bambinoyu bu senenin başında mağazada deneme fırsatım olmuştu, versiyonunu söyleyemem ama hem mavi hem de siyah kadranlı olanı gördüm. İnce yapısına göre camı baya büyük ve bombeli yani yandan bakınca kubbe gibi duruyor günlük kullanımda bir süre sonra sıkabilir.


çalışmaktan gidip deneme fırsatım olmadı dediğiniz gibiyse birde deneyip görmek lazım :) evet bahsettiğim bambino kadranı o renklerde olan bu öylemi bilemedim bende. Quartz larsa ilki fiyat olarakta en makulu daha makule gelecektir diye düşünüyorum bakalım sağolun tavsiye için :) otomatik girişebilcekmiyiz bakalım belki ilerde diyeceğiz ona :)
Kullanıcı avatarı
serz
 
Mesajlar: 21
Kayıt: 04 Tem 2016, 12:25

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj Srhtdry » 08 Tem 2016, 19:53

Bence @SerkanGS'yi bekleyin. Size uygun bir saat alıp, birkac gün kullanıp, en uygun fiyata satışa koyacaktır:).
Kullanıcı avatarı
Srhtdry
 
Mesajlar: 544
Yaş: 36
Kayıt: 21 Şub 2013, 20:28
Konum: Osmaniye

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj serz » 08 Tem 2016, 20:15

Srhtdry yazdı:Bence @SerkanGS'yi bekleyin. Size uygun bir saat alıp, birkac gün kullanıp, en uygun fiyata satışa koyacaktır:).


Öylemi diyorsunuz :) acaba direk kendisinemi ulaşsam napsam bunun üzerine :)
Kullanıcı avatarı
serz
 
Mesajlar: 21
Kayıt: 04 Tem 2016, 12:25

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj HknDrsn » 08 Tem 2016, 20:36

Ben otomatik orientlerden 2 numarayi beğendim :thumbup: ama hala bende ne alacağıma karar kılmış değilim. Bu arada serkan yeni bir saat satışa çıkardı bir bak istersen.
viewtopic.php?f=219&t=22672#axzz4DnRM4miu
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn
 
Mesajlar: 971
Yaş: 45
Kayıt: 13 Oca 2014, 15:27
Konum: İstanbul

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj serz » 08 Tem 2016, 21:01

byakrep yazdı:Ben otomatik orientlerden 2 numarayi beğendim :thumbup: ama hala bende ne alacağıma karar kılmış değilim. Bu arada serkan yeni bir saat satışa çıkardı bir bak istersen.
viewtopic.php?f=219&t=22672#axzz4DnRM4miu

Derken satış konusu geldi :) aynen inceledim ama orient seçimimdeki durumum biraz farklı :)
Kullanıcı avatarı
serz
 
Mesajlar: 21
Kayıt: 04 Tem 2016, 12:25

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj SeiKinetic » 13 Tem 2016, 05:38

O fiyata alabileceğin, klas ve dress saatlerin başına Orient'i yazardım. Şahsen benzer durumdayken bütçe artırımına gidip Tissot Le Locle tercih ettim fakat makine kalitesi olarak ikisi de oldukça iyi, kendini kanıtlamış durumdalar. Tamamen kadranından dolayı böyle bir tercih yaptım. Bambino bakabilirsin. Gösterdiklerinin dışında koyu renk kadranlı, bordo çizgili kahverengi kayışlı bir model daha var, onu da değerlendirebilirsin. Bunun dışında kordonu değiştirebileceğini ve saatini 10 saniyede yepyeni bir hale getirebileceğini de unutma derim. Ayrıca %100, safi bir dress watch da olmadığını düşünüyorum Bambino'nun; abartılı bir spor kıyafet dışında belli başlı casual smart kombinasyonlarına da uyum sağlayabilecek, hiç olmadı farklı kordonla vs. sağlattırılabilecek bir model olduğu görüşündeyim.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic
 
Mesajlar: 883
Kayıt: 08 Tem 2016, 10:14
Konum: Ksk

Re: Klasik Tavsiye

Mesaj Tepegöz » 27 Tem 2016, 19:48

Resim

Orient sympony de iyi bir seçenek olabilir bence.farklı renk çeşitleri de var.
Kullanıcı avatarı
Tepegöz
 
Mesajlar: 146
Yaş: 44
Kayıt: 13 Nis 2014, 00:36
Konum: Antalya

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners