Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
funnyman043 » 22 Tem 2016, 10:58
Bu ilk mesajım olacak hatalarım olursa affola. Arkadaşlar selam. Forumda bu saati aradım ama ilginçtir saat hakkında bilgi bulamadım. Forumda genel olarak Orient marka saatler beğenilmekte ve mekanizmaları sağlam görünümleri de gayet güzel. Sizden Orient FTT0Q001W0 marka saat hakkında kısa bir bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Kısmet olursa 14 Ağustosta düğünüm olacak saatimi koluma takmak istiyorum.
-

funnyman043
-
- Mesajlar: 4
- Kayıt: 11 Tem 2016, 12:05
funnyman043 » 22 Tem 2016, 12:49
teşekkür ederim. çok araştırdım araştırdıkça tercihler çoğaldı tercihlerimi artırdım. 200m derinliğe sahip bu fiyat aralığında ki ender saatlerden mekanizması sağlam. kalite olarak bi saatçi arkadaşım güzel saat olduğunu belirtti daha uyguna almaya çalışacağım inş. sizin de önereceğiniz bir saat var ise bakabilirim.
-

funnyman043
-
- Mesajlar: 4
- Kayıt: 11 Tem 2016, 12:05
Khan » 25 Tem 2016, 04:58
Ben senin yerinde olsam Mako alırım. Otomatik ve 200 metre Diver...
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
-

Khan
-
- Mesajlar: 1560
- Kayıt: 25 Mar 2016, 12:17
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, MehmetKaratürk, Merdo ve 192 misafir