TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dolce Gabbana Dw0734 Yorum ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Dolce Gabbana Dw0734 Yorum ve Bilgi

Mesaj Desmeon » 13 Tem 2016, 10:18

Herkese merhabalar ve iyi forumlar.Aranıza yeni katıldım.Katılır katılmaz bir soruyla başlamak istedim.

http://www.saataldim.net/Products/Dolce-Gabbana-DW0734-Erkek-Kol-Saati.html

Resim

Linkteki saati almak istiyorum fakat site hakında hiç bir bilgim yok.Bilgisi olan forumdaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim :) Herkese iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
Desmeon

Re: Dolce Gabbana Dw0734 Yorum ve Bilgi

Mesaj tt59 » 13 Tem 2016, 22:45

Foruma hoşgeldin arkadaşım,site hakkında bilgim yok,inceledim biraz site hakkında bişey bulamadım,sitenin içinde kol saati linki de yok sanırım duvar saati ve masa saatleri var,ana sayfada olan saat markaları da moda saat markaları,almak istediğin saat de öyle.klasik bir cevap olacak ama sana tavsiyem saat markalarından tercih yapman.dijital düşünüyorsan casio nun bir sürü modeli var beğendiğin model çıkacaktır.site olarak da bilinen,güvenilir sitelerden alışveriş yapman yararına olacaktır.forumda biraz zaman geçir,saatler hakkında daha çok bilgi edinip seçeceğin modele öyle karar verebilrisin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Re: Dolce Gabbana Dw0734 Yorum ve Bilgi

Mesaj manil » 13 Tem 2016, 22:54

Sikayetvar.com'dan bakın.

http://whois.domaintools.com

Adresinden sitenin sahibine bakın. Adamı google'dan aratin. Olumsuz bir şey yoksa alış veriş yapın.

Prensip olarak %70, %80 indirim diye pazarlanan ürünlerden uzak duruyorum. Size de tavsiye ederim. Var bir sebebi. ;)

Sent from my D6603 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 117 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners