Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cemmt » 13 Tem 2016, 14:32
Siyah bir saat almak istiyorum ancon seashadow 2 çok hoşuma gidiyor..sormak istediğim bu saatin çapı tam olrak 42.5 mm midir ,birde sitesinde iki model var SEA204 ve SEA202 kodlu açıklamalarında bir fark göremedim ,farkını bilen arkadaş varsa söyleyebilirmi belki benim gözden kaçırdığım bir şey vardır.. ancon türkiye sitesinden alışlar güvenlimidir bir problem olurmu deneyimi olan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler..
-

cemmt
-
kiwi21 » 13 Tem 2016, 15:52
Seashadow 3'lere bakın isterseniz. Bence çok daha etkileyici, tabi ki kişisel zevktir bir şey diyemem.
https://instagram.com/kiwiwatch
-

kiwi21
-
-
cemmt » 13 Tem 2016, 22:26
kiwi21 tavsiye için sağol ..3 çok güzel ama siyah olsun istiyorum
-

cemmt
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi