Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ebuyusuf » 29 Haz 2016, 00:34
byakrep yazdı:ebuyusuf yazdı:Nethiustr yazdı:effenberg yazdı:Herkese selamlar
kısmetse iki hafta sonra mezuniyetim var özel bir gün olduğundan eksiksiz olmak istiyorum bütçem maalsef düşük seviyelerde lacivert takım elbise giyeceğim saat olarak alt seviye ne alabilirim,ikinci el bölümni takipteyim ama pek bize uygun bişey yok verebileceğim rakam 300 civarında fosil,pulsar gibi ürünler ya da amazon ebay gibi sitelerden parnis getirmek
Yorumlarınız benim için çok önemli iyi akşamlar
EBay da dutyfreeisland Bambino satıyor 300 küsür liraydı sanırım. Bütçeyi az zorla o saati al, sonra çok dua edersin bize

hem dress hem mekanik. Çocuklarına birakabilecegin bir saat
God is good.
merhaba Bu satıcıdan (dutyfreeisland) daha önce alışverişiniz oldu mu? Ben de linkteki saati almak istiyorum en ucuz amazonda 130 $'a bulmuştum,bu 92 $ istiyor.Satıcı çinde olduğu için tereddüt ettim
http://www.ebay.com/itm/Orient-Symphony-21-Jewel-Automatic-White-Gents-Watch-FER27007W-ER27007W-/301934903729?hash=item464cb901b1:g:yIQAAOSwvg9XUB18
Ben aldım hatta gidip kendi sitesinden Citizen bir saat aldım, bir sorun yaşamadım 20 günde elime ulaştı.
Teşekkürler ilginiz için.Peki Kaç dolara kadar vergisiz alabiliyoruz ,yani 92 dolarlık bir saate vergi öder miyiz,ne kadar öderiz?
-

ebuyusuf
-
standartuye » 29 Haz 2016, 22:47
Bu ebaydeki dutyfreeisland satıcısı güvenilir herhalde doğru mu?
ben de oradan saat bakıyorum. türkiyeden ucuza mı geliyor bu şekilde
-

standartuye
-
Khan » 30 Haz 2016, 00:27
standartuye yazdı:Bu ebaydeki dutyfreeisland satıcısı güvenilir herhalde doğru mu?
ben de oradan saat bakıyorum. türkiyeden ucuza mı geliyor bu şekilde
Türkiye'den ucuza geliyor da, paypal kapalı, nasıl ödeyeceksiniz?
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
-

Khan
-
CikoSen » 10 Tem 2016, 17:27
ebuyusuf yazdı:
Teşekkürler ilginiz için.Peki Kaç dolara kadar vergisiz alabiliyoruz ,yani 92 dolarlık bir saate vergi öder miyiz,ne kadar öderiz?
Satın alırken satıcıya not düşün gift veya €75 altında bir fiyat yazması için. Ben bu şekilde sipariş verdim ve üzerinde gift işaretli olarak sorunsuz olarak 1 haftada geldi $102'lık saat.
-

CikoSen
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir