Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
muhsinyilmaz » 20 Haz 2016, 02:30
merhabalar direk sorumu sorayım ben mesela pilli makinelerde seiko ve casio arasında çok fark var mı kalite ve sağlamlık açısından şu nedenle soruyorum iki markadan birer saat beğendim casio olan 300 tl seiko olan 600 tl arasındaki farka değer mi ?
En son
muhsinyilmaz tarafından 21 Haz 2016, 01:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

muhsinyilmaz
-
Srhtdry » 20 Haz 2016, 08:09
Seiko solar, pil değişimi gerektirmez. Casio standart bir analog. Muhtemelen 2 yılda bir pil değişimi gerekecek, çok emin değilim. Adil bir karşılaşma olmamış:) Bu önemli değil derseniz görsel olarak da Seiko daha güzel:)
-

Srhtdry
-
Khan » 20 Haz 2016, 08:48
muhsinyilmaz yazdı:merhabalar direk sorumu sorayım ben mesela pilli makinelerde seiko ve casio arasında çok fark var mı kalite ve sağlamlık açısından şu nedenle soruyorum iki markadan birer saat beğendim casio olan 300 tl seiko olan 600 tl saatlerin kodlarını da vereyim bakmak istersiniz belki '' Casio Efr-552L-7Avudf '' ve ''Seiko SSC013P'' fiyatı 2 katı ama aradaki kalite farkı da o kadar var mı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kullanım kolaylığı ve pil değiştirme gerektirmeyecegi için seiko derim. Ama arkadaşında dediği gibi, adil bir karşılaştırma değil böyle

God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
-

Khan
-
muhsinyilmaz » 21 Haz 2016, 01:16
Nethiustr yazdı:muhsinyilmaz yazdı:merhabalar direk sorumu sorayım ben mesela pilli makinelerde seiko ve casio arasında çok fark var mı kalite ve sağlamlık açısından şu nedenle soruyorum iki markadan birer saat beğendim casio olan 300 tl seiko olan 600 tl saatlerin kodlarını da vereyim bakmak istersiniz belki '' Casio Efr-552L-7Avudf '' ve ''Seiko SSC013P'' fiyatı 2 katı ama aradaki kalite farkı da o kadar var mı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kullanım kolaylığı ve pil değiştirme gerektirmeyecegi için seiko derim. Ama arkadaşında dediği gibi, adil bir karşılaştırma değil böyle

solar olduğunu sonradan farkettim açıkçası haklısınız ama standart pilli makineler açısından bakarsanız iki marka arasında çok kalite farkı var mı ? yani aradaki farka değer mi ?

-

muhsinyilmaz
-
bytepire » 30 Haz 2016, 17:13
Arada fiyat farkı yoksa Seiko tercih edebilirim sanırım. En nihayetinde daha prestijli diye düşünüyorum.
-

bytepire
-
Khan » 30 Haz 2016, 18:52
bytepire yazdı:Arada fiyat farkı yoksa Seiko tercih edebilirim sanırım. En nihayetinde daha prestijli diye düşünüyorum.
İkisi de tercih edilebilir markalar

zevk meselesi diye düşünüyorum.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
-

Khan
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir