TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mekanik Saat Almak

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mekanik Saat Almak

Mesaj ortopedik » 22 Haz 2016, 13:37

Merhabalar. Bu başarılı forumu 1 aydır takip ediyordum ve yeni üye oldum.

32 yaşındayım ve yurt dışında çalışıyorum. son 8 senedir kullandığım saat herkesin bildiği casio F-91w 8-) . Kendime ve daha sonrada oğluma bırakabileceğim bir saat almak istiyorum. Saat koleksiyonu yaparmıyım bu konuda emin değilim çünkü gücüm buna yetmeyebilir fakat bütçem doğrultusunda ömürlük sayılabilecek hatta çoçuğumun da büyüdüğünde eğer beğenirse takacağı bir saat almak istiyorum. İşim gereği takım elbise giyme zorunluluğum yok ama daha önceden de belirttiğim üzere bu saati her koşulda takmak istiyorum.

Bütçe Ve Model

Bütçem 2500-4000 dolar arasında ve mümkünse taksit seçeneği olan ( Türkiyeden) bir sağlayıcı. Kesinlikle mekanik saat almak istiyorum ve yuvarlak dışında saat modelleri ilgimi çekmiyor. Şuana kadar en çok etkilendiğim model (bütçem dahilinde) Tag Heurer Link. Geçmişi olmayan adam film üçlemesinin ilk 1-2 bölümünde James Bourne un takmış olduğu saat. Lakin bu model artık üretilmediği için bu serinin devamında olan bir modeli düşünüyorum. Fakat saatler konusunda yetersiz ve eksik bilgiye sahibim. Bazı sitelerde Tag heurer için yapılan negatif yorumlar bu bilgisizliğimi taçlandırıyor. Belkide ömürlük ve her koşulda giyeceğim saat için yanlış saat marka ve yetersiz bütçe ile giriştim bu işe.

http://www.kosovalisaat.com/urun/tag-heuer-cat2017-ba0952/#Properties

Değerli forum üyeleri sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.
Kullanıcı avatarı
ortopedik

Re: Mekanik Saat Almak

Mesaj abice » 22 Haz 2016, 14:41

Eğer örnekteki saat gibi saatleri beğeniyorsanız ve bütçeniz bu kadarsa zorlayıp omega speedmaster moonwatch olabilir. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor ve ikonik bir model.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj kiwi21 » 22 Haz 2016, 15:08

Eren'e katılıyorum. Omega moonwatch sizi fazlasıyla tatmin edecektir. :thumbup:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj eyimen » 22 Haz 2016, 15:09

abice yazdı:Eğer örnekteki saat gibi saatleri beğeniyorsanız ve bütçeniz bu kadarsa zorlayıp omega speedmaster moonwatch olabilir. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor ve ikonik bir model.

Bence de guzel bir tercih olur, tabi kurmali bir model dusunuyorsaniz.
Tag Heuer hakkinda negatif yorumlar ne hakkindaydi bilmiyorum ama bence negatif tek yani fiyati olabilir. Baktiginiz saat ETA 7750 mekanizma kullaniyor, alacaginiz bir Hamilton veya Tissot'da da bu mekanizma bulunuyor. Fiyatsa bunlarin 3-4 kati. Ama Carrera tercih ederseniz Calibre 1887 alabilirsiniz ki bu da odeyeceginiz paranin karsiligini daha cok alabileceginiz bir model olur.
Zaten anladigim kadariyla daha yeni yeni bakiniyorsunuz, hic acele etmeden bircok farkli markadan begendiginiz modeller bularak inceleyin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj eraslani » 22 Haz 2016, 17:01

omega önerisine katılmakla birlikte alacağınız saatin planını kurduğunuz nihai saat olmayacağını zannediyorum..
bütçeyi azaltarak farklı modeller bakılabilir..forum etkisiyle birlikte ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz birkaç alışverişten sonra olacaktır..
tag heuer benim her ne hikmetse hep ayrı tuttuğum ve kendime yakın hissettiğim bir marka..marka içerisinde ilgimi çekmeyen seri link..bilezik tasarımı bu durumun temel sebebi..
bugünler de beni heyecanlandıran model,
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Star » 22 Haz 2016, 21:30

4000 $ gibi bir Bütçe ile Zenith el primleri da düşünülebilir. Omega Moonwatch da Çocuğunuza hatta torunlarınıza bırakabileceğiniz kült bir saat. Her zaman tagdan daha ön plandadır benim için.
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj gokhancpt » 23 Haz 2016, 18:54

Star yazdı:4000 $ gibi bir Bütçe ile Zenith el primleri da düşünülebilir. Omega Moonwatch da Çocuğunuza hatta torunlarınıza bırakabileceğiniz kült bir saat. Her zaman tagdan daha ön plandadır benim için.

+1057458976668 diyorum ve o bütçeye evladiyelik saat bencede Zenith el primero [emoji1303]

Helede şu yaşayan efsane

Resim

Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Mesaj Star » 25 Haz 2016, 18:40

gokhancpt yazdı:
Star yazdı:4000 $ gibi bir Bütçe ile Zenith el primleri da düşünülebilir. Omega Moonwatch da Çocuğunuza hatta torunlarınıza bırakabileceğiniz kült bir saat. Her zaman tagdan daha ön plandadır benim için.

+1057458976668 diyorum ve o bütçeye evladiyelik saat bencede Zenith el primero [emoji1303]

Helede şu yaşayan efsane

Resim

Tam da bu saat evet renkli Chrono :) el primero olarak en beğendiğim modellerden.
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners