Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Star » 10 May 2016, 13:11
Bütçeyi Aşar diye ben önermedim TSF Edition oris. Ama çok iyi tercih olur.
Bunun dışında Steinhart Ocean One Titanium 500 F/P olarak acayip bir saat. Seramik bezel, titanyum kasa, 500m water resistant, A10-2 mekanizma, safir kristal... Daha ne yapsın adamlar. Fiyatı da oldukça rekabetçi
http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN ... m,974.html
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
-

Star
-
kilimanjaro » 10 May 2016, 15:19

Kesinlikle öneriyorum.Hem fiyat , performans olarakta çok iyi bir makina.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
vivere » 10 May 2016, 19:00
Bende seiko düşünüyordum. Diğer saatler 4000 tl ye yaklaşıyor. Bu saat seikonun hangi serisi, güzelmiş
-

vivere
-
kilimanjaro » 11 May 2016, 13:19
vivere yazdı:Bende seiko düşünüyordum. Diğer saatler 4000 tl ye yaklaşıyor. Bu saat seikonun hangi serisi, güzelmiş
SRP555J
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Khan » 11 May 2016, 15:46
kilimanjaro yazdı:
Kesinlikle öneriyorum.Hem fiyat , performans olarakta çok iyi bir makina.
Mükemmel bir modeldir, mavisi siyahı, kırmızısı ve altın rengi olanı var. Zevke göre seçebilirsin
God is good.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
-

Khan
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 44 misafir