TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışından 250 Euro Bütçeli Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yurtdışından 250 Euro Bütçeli Saat Önerisi

Mesaj vollkan59 » 28 Nis 2016, 00:01

Selam arkadaşlar,250 euro civarı yurtdışından saat alacak olsaydınız ne alırdınız.Gümrük kargo yok o şekilde ve model bazında yazarsak sevinirim.
Ben bir örnek vereyim;
https://shop.junkers.de/en/junkers-6664 ... nkers.html Junkers 6664-2 Hugo Junkers
Resim
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Re: Yurtdışından 250 Euro Bütçeli Saat Önerisi

Mesaj Emreozcan » 28 Nis 2016, 10:46

Merhaba;

Davis markasina goz atmanizi tavsiye ederim. Bu marka tam da "gumruk vs. olmasa alirim" dedigim saatlere sahip. Bence uygun fiyata guzel tasarimlari var. Ayrica guzel kayis/kordon secenekleri de eklenebiliyor. Sahsen gundelik kullanim icin bir tane almayi dusunuyorum. Bir sonraki Avrupa'ya gidisimde alacagim.

http://www.davis-montres.com/
Kullanıcı avatarı
Emreozcan

Mesaj erenedip » 28 Nis 2016, 11:56

steinhart iyidir ancak bu paylastiginizi da begendim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
erenedip

Mesaj vollkan59 » 28 Nis 2016, 17:06

Emreozcan yazdı:Merhaba;

Davis markasina goz atmanizi tavsiye ederim. Bu marka tam da "gumruk vs. olmasa alirim" dedigim saatlere sahip. Bence uygun fiyata guzel tasarimlari var. Ayrica guzel kayis/kordon secenekleri de eklenebiliyor. Sahsen gundelik kullanim icin bir tane almayi dusunuyorum. Bir sonraki Avrupa'ya gidisimde alacagim.

http://www.davis-montres.com/

Bir inceleyeyim.Tasarımda önemli tabiki ama,işçillik ve malzame kalitesi,kullandığı mekanizma daha önemli.O nasıl, hiç araştırdınız mı?
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Mesaj vollkan59 » 28 Nis 2016, 17:10

erenedip yazdı:steinhart iyidir ancak bu paylastiginizi da begendim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Steinhart güzel de işte o fiyat aralığında bulamazsınız biliyorsunuz...

En beğendiğim saati ; Arada izleyip izleyip iç çekerim :cry:
Resim
https://www.youtube.com/watch?v=O4fwOCxRf_I
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Mesaj evsen81 » 29 Nis 2016, 10:53

Steinhart modelleri 380 euro dan başlıyor sanırım.Bütçenin üzerinde.
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj harun » 29 Nis 2016, 16:44

zeppelin ve junkers'in tasarımlarına bayılıyorum, bence her biri harika saatler.

aynı grubun Zeppelin 7656-1 LZ127 Count modelini kullanıyorum. şimdilik memnunum

otomatik saatlerde miyota, quartz saatlerde swiss ronda ya da japan miyota makine kullanıyorlar, swiss otomatik makine kullandıkları modeller var ama fiyatları yüksek. sanırım bütçeniz dahilinde otomatik swiss makine bulamazsınız. bu durumda zeppelin ve junkers'in yerinde bir tercih olacağını söyleyebilirim.
Kullanıcı avatarı
harun

Mesaj vollkan59 » 29 Nis 2016, 17:14

Junkers 6664-2 saati aldırdım, fakat geri iade ettirdim.Nedeni ise saatte 2-3 yerde çizik olmasıydı...Amazon.de de yapılan yorumlarda olumlu olduğu kadar bazı olumsuz yorumlarda vardı.Hatta bir tanesi fotoğraf atmış saatin saniye kolu düşmüştü.Sitede görebilirsiniz. Olumlu yorumlarında fazla olduğunu ekleyeyimZaten şüpheci adamımdır, yorumlardan sonra bu üstüne tuz biber oldu...Sanırım malzeme kalitesi ve işçiliğe özen gösterilmiyor.En azından bu fiyat segmentinde bunu söyleyebilirim Junkers için...Belki de yanılıyorumdur,forumda bu saati kullanmış bir üstadımız vardı,mesaj attığımda bu fiyat için makul demişti,belkide bana böyle denk gelmiştir bilemiyorum.Öte yandan Orient saatimden şuan için maşallah pek memnunum severek takıyorum. Birde şu saat için yorum alalım,pek beğenmedim ama bir sormak istedim; SRP715K1 SEİKO

Şuraya not düşelimde seikocu arkadaşlarım taş atmasın :D Pek fazla beğenmedim derken yani olsada olur olmasada olur gibilerinden sordum..

Resim
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners