Cct yazdı::lol:[emoji38]
Clk'nın Rolex'ten başlayıp Rolex'e kadar uzanan bir koleksiyonu var
Hemen satıp 82 adet Invicta alına

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cct yazdı::lol:[emoji38]
Clk'nın Rolex'ten başlayıp Rolex'e kadar uzanan bir koleksiyonu var
Nethiustr yazdı:Clk yazdı:Neden olmasin? Arabanin saatten pahali olmasi gerektigi kurali nerede yaziyor?
mturann yazdı:Nethiustr yazdı:Clk yazdı:Neden olmasin? Arabanin saatten pahali olmasi gerektigi kurali nerede yaziyor?
Fakirin yüreğinde
FAKİRİN YÜREĞİNDE
Nethiustr yazdı:Baran yazdı:Arabadan pahalı saat durumu,çakma saat kullanımı,altın saat kullanımı,saate ayrılan butce ile maddi gelir orantısı gibi tüm bu konular bence tamamen saati kendinizmi yoksa başkasına gösteriş olsun statu olsun diyemi taktıgınız ile ilgili.Ben hep sölüyorum sanayide arabanın altına yatıyodum deepsea ile yada araba yıkıyodum celik altın submarinerle.Etaba gidiyoruz toz toprak oluyor yada yazlıkta buggy ile ormana giriyorum kolumda orisinden daytonasına hepsi oluyordu.Dereden gecerken koluma kurbağa sıcradı koluma carptı kolumda oris titanıum diver vardı ahahahah etrafımda saatten anlayanda yok forum üyeleri haricinde.Görüşmeye gittiğimde iş cevresinde doğrusu altınlı modeller hariç kimsenin anladıgını sanmıyorum.Durum tamamen karakterinizle alakalı yani.Dacia Duster direksiyonunda kullanmadıgım Rolex modeli kalmadı umrumdada değil.Düşman bileğe değil ayağa bakar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haklısın hocam, onun için düşük pahaya yüksek kalite ürünleri yakalamaya çalışmak benim için çok daha zevkli geliyor.
Koleksiyonumu da bu prensibe göre yapıyorum.
Sonuçta etkilemek istediğim hiç kimse yok, ilk saatim sahte bir patek philippe idi, her gören iki kere bakıyor, ama saat dağarcığım arttıkça kolumda sahte bir saat taşımanın buruklugunu yaşıyorum.
Fark ettim ki, benim etki alanım başkası değil, tam kendimmiș
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir
|