TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bernard H.Mayer Apollo Galaxy Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bernard H.Mayer Apollo Galaxy Yorum ve Tavsiye

Mesaj byapsuva » 05 Eyl 2011, 22:39

Öncelikle herkese merhaba bu forumun yeni bir üyesi ve saat seçmenin bu kadar zor olabileceğini tahmin etmeyen bir vatandaş olarak sizlerden bana yardımcı olmanızı rica ediyorum...Öncelikle kendime bi saat almaya karar verip internette ufak bir araştırma yaptıktan sonra Bernard h. Mayer Apollo Galaxy ' yi görünce ilk görüşte aşk misali bu saati almaya karar verdim.
Tabi bu saatin bayii satışı olmadığını ve özel üretim bir saat olduğunu biraz arştırma yapınca öğrendim. Ancak gördüğüm her saatin garantisinin 2009 yılında başlayıp 2 yıl olması ve bulunduğum il olan adapazarındaki saat bayiilerinin saatin tamiri konusunda bana yeterli bilgi verememeleri beni biraz bu saatten soğuttu işin açıkçası. Sizlerden eğer biliyorsanız bu saat hakkındaki yorumlarınızı istiyorum. Yada bu saatin (özellikle görseli ) özelliklerine yakın tavsiyelerinizi bekliyorum... Üst limitim 800tl... Bu arada saatin bana göre en güzel yanı görüntüsü ve tabiiki Swiss Made oluşu...
Resim
Kasa: Fırçalanmış/cilalanmış paslanmaz çelik
Cam: safir kristal
Kayış: Siyah timsah derisi baskılı deri kayış, katlamalı kopça
Fonksiyon: Saat, Dakika, Saniye, Tarih, Kronograf
Çap: 40mm
Su Geçirmezlik: 5 ATM (50 metre)
Yapım: Swiss Made
Kullanıcı avatarı
byapsuva

Re: Bernard H.Mayer Apollo Galaxy Yorum ve Tavsiye

Mesaj Bond » 05 Eyl 2011, 23:01

TSF'ye hoşgeldin Byapsuva. :champ: Sormuş olduğun marka ile ilgili daha önce yazmış olduğumuz bazı bilgiler forumumuzda mevcut. Konu linkini ekliyorum faydası olacaktır.

Bernhard H. Mayer Saatler İle İlgili Bilgi :arrow: viewtopic.php?f=62&t=2529&hilit=bernard#axzz1X6sgeND8
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj byapsuva » 05 Eyl 2011, 23:16

Hoş bulduk verdiğiniz konu linkini inceledim ve yaptığım araştırmaların üzülerek doğru olduğunu anlıyorum... Yani gerçekten çok güzel tasarımları olsada olası bir arıza durumunda sıkıntı yaşıyacağım aşikar. Sanırım başka markalara bakıcam.
Kullanıcı avatarı
byapsuva

Mesaj ewaaloji » 26 Nis 2016, 02:59

hala ılgılenıyorsanız bana ulasabılırsınız sakaryada yasıyorum .
Kullanıcı avatarı
ewaaloji

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners