Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
vollkan59 » 24 Nis 2016, 10:31
Fırsatlar veya kampanyalar bölümü var mı yada ben mi bulamadım bilmiyorum. Ama değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye buraya yazayım.Saat fiyatı kargo dahil 351 tl.Fakat şu anda N11 de 200 üstü alışverişe anında 40 tl indirim kampanyası var saat ve mücevher bölümü için.Dolayısıyla saat 311 tl gibi bir rakama alınmış oluyor.Yalnız ne n11 ile nede satan mağaza ile doğudan veya dolaylı bir bağlantım yoktur, o yüzden sorumluluk kabul etmem

Düzeltme
http://urun.n11.com/unisex-kol-saati/or ... -P97893794 Link eklemeyi unutmuşuz.

Düzeltme 2: 200 e 40 tl indirim bitti.Fakat çek bulursanız yine uygun fiyata almış olursunuz.
-

vollkan59
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir