Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kilimanjaro » 04 Nis 2016, 01:57
Sciceks yazdı:mertk yazdı:Üretilmiyor olabilir ama çoğu saatçide onu bulursunuz, en mantıklı diver tercihidir çelik bilezikte.
Eski tip Tag Aquaracer'larada bakabilirsibiz.
Oris Aquis de çok iyi seçim olur, ama çelik bilezik o saate yakışmıyor, silikon kullanacağım derseniz, oda çok güzel seçenek.
http://www.modasaat.com/tag-heuer-ck211 ... owerfunnel
Üstad bu model nedir ne değildir bulamadım bu siteden başka bir yerde fazlasıyla indirimi var eski modellerden sanırım.
Tam okuyamadım.Saat otomatik mi ? eğer öyle ise bu fiyata crono bir tag bende soru işaretlerine neden olur.Bence dikkatli olun.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
mosef » 04 Nis 2016, 10:13
bana da biraz garip geldi. İnternette de çok dökümana rastlayamadım. Hydrodan vazmıgeçtiniz?
-

mosef
-
Sciceks » 04 Nis 2016, 17:59
mosef yazdı:bana da biraz garip geldi. İnternette de çok dökümana rastlayamadım. Hydrodan vazmıgeçtiniz?
Hydro şuan için en cazip seçenek fakat model araştırması yapmaya devam ediyorum seramik bezele sahip bir diver model bakıyorum. Steinhart ocean one vardı kalite bakımından hydro ile karşılaştırılamaz bile denildiği için onu da eledim. Şuan için cepte olan alınacak model hydro ama dediğim gibi farklı modellere de bakıyoruz.
-

Sciceks
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir