TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe Nautilus 5711 Acil Alım Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe Nautilus 5711 Acil Alım Önerisi

Mesaj o2o » 31 Mar 2016, 16:12

Mertk Abi ufak tefek çizik dediler, saati alıp kullanmaya başlayınca zaten çizilecek ve aslında ben fazla takılmam öyle şeylere ama ''satıcının yalan söyleme hususu/ahlakı'' yüzünden vazgeçtim. İnsanlar vaktini zamanını harcadı, burada fikir beyan edenlerin zamanını çaldı. :( . Ben hepinizden özür dilerim.
(Adam baştan söylese muhtemel kafaya takmazdım. )

Mertk Abi, şimdi internetten bakınca doktorların ameliyatta kullandıkları LEDli odaklaması 6000K olan büyüteçler varmış. :) .Sıfır saat imkansız hale gelir heralde. :)
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj mertk » 31 Mar 2016, 19:04

Onla bakarsan saat alınmaz zaten.Ben çok küçük kusurları kadranda da olsa önemsemiyorum eğer çok zor bulabileceğim bir saat ise, her türlü çözümü var çünkü zaten 5-6 yıl sonra mekanizma için servise verdiğinde heryerini açıp kurcalayacaklar ondan ya o zaman yapılır, ya da kurcalandığı zaman zaten daha kötü hale gelebilir :lol:

Yada zamanla zaten kadranda böyle şeyler olucak ki kasa zaten çok daha kötü olacak tabi ki.

Ama Patek sonuçta almışken double sealed falan al boşver fazla ver için rahat etsin uğraşma.Eğer ki öyle göze batan çiziklerse biraz derinse falan hani zaten kaç paralık saat yani,onu bende sıfır alıyor olsaydım kesin double sealed isterdim.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj archer75 » 31 Mar 2016, 21:58

o2o yazdı::(
Gözle farkedilir birşey olmamasına karşın ''saatçi merceği (lup deniyormuş) '' ile yapılan inceleme neticesi olumsuz geldi maalesef. :(
Firma en geç 60 gün içinde double-sealed bulmayı taahhüt etti ama içim soğuduğu için kabul edilmedi ve avans ödemesi geri alındı. Saat alımındaki basiretsizlik devam ediyor.

Moralimi bozmadan araştırmaya ve TSF ikinci el ilanlarını takip etmeye devam. :)

Herşey de bir hayır vardır de geç üzülme. Bakarsın 40. Yıl için bir sürpriz çıkar kolunda onu görürsün.
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj Bg17 » 01 Nis 2016, 01:59

o2o yazdı::(
Gözle farkedilir birşey olmamasına karşın ''saatçi merceği (lup deniyormuş) '' ile yapılan inceleme neticesi olumsuz geldi maalesef. :(
Firma en geç 60 gün içinde double-sealed bulmayı taahhüt etti ama içim soğuduğu için kabul edilmedi ve avans ödemesi geri alındı. Saat alımındaki basiretsizlik devam ediyor.

Moralimi bozmadan araştırmaya ve TSF ikinci el ilanlarını takip etmeye devam. :)

Acikcasi fiyat biraz fazla iyi gelmisti sifir icin.

Moralini bozma, nasilsa bulunur.

Bu arada soylemeden edemeyecegim 5711, 5167 gibi saatleri cizmeden kullanmak imkansiza yakin. Ister istemez cizilecek, o yuzden cok takmamak lazim. Amma bu tutar bir saate verilirken bu sekilde almak kesinlikle dogru degil. Yaninkisaca dogru karar vermissin. 60 gunde buluruz diyorlarsa avans vermeden bulun o zaman demek de iyi bir fikir olabilir, sonucta ciddi alici oldugunu artik biliyorlar
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Patek Philippe Nautilus 5711 Acil Alım Önerisi

Mesaj o2o » 02 Nis 2016, 15:35

Archer75 Abi bende öyle düşünüyorum . [emoji106]
bg17 abi saatin "nazik" liğinin farkındayım. Ama sizinle şunu paylaşmak istedim "fiyat aslında normal/belki biraz iyi" diye adlandırılabilir.
Kullanıcı avatarı
o2o

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners