Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
tibet106 » 19 Mar 2016, 04:53
öncelikle herkese merabalar ben 28 yaşındayım ve ciddi bir saat tutkunuyum yaklaşık 6 tane orjinal saaatim var seıkolar,tissotlar,tw steel ve fossil modelleri olmak üzere yalnız tam bir rolex hayranıyım ne yaptımsa kendimi onu düşünmekten alıkoyamadım size sorum şu 18 yaşımdan bu yana biriktirdiğim biraz bütçem var bu sene rolex sonunda 41 mm datejust ın jubile bilezik modelini çıkardı sonunda dememdeki neden biliyosunuzki datejust 41 mm de jubile bilezik yoktu ve ben jubile bilezik hastayım.nişantası rolex den 41mm datejust komple çelik ama oystar bilezik fiyatı 6300 avro çıktı bu sene çıkan 41mm modellerinde komple çelik yok sarı altın ve evarose gül kurusu renginde çelik karışımı var evarose jubile bilezik model olanın kadran renginede bayıldım ortalama mayıs sonu gibi mağazalarda olacakmış sizce fiyat farkı ne eder komple çelik olan modelle arasında ve sizce almalımıyım yoksa jubile bilezik olup 36mm olan yani unisex geçen bir model mi almalımıyım...yardım ederseniz minnettar kalırım...
-

tibet106
-
tibet106 » 23 Mar 2016, 00:02
Eferz9 yazdı:Biraz kafa karıştırıcı olabilir ama sizin yerinizde olsaydım ve jubilee bilezik hastasıysam eski bir jubilee gmt master alırdım. Ama yeni saatlere gelirsekte benim 36mm bir datejust'ım var jubille bilezik beyaz dial, gözüm artık biraz daha iri bir saat istiyor demek istediğim 41mm den şaşmayın bence

öncelikle fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.aslında 36mm e çok takıntılı değilim önce almışken 41 olsun dedim onda jubile bilezik olmadığını öğrenince satış danışmanından 36mm yöneldim ve komple çelik moedelini almaya karar vermiştim sohbet ilerler iken bana yeni tanıtılan evarose gold model olan 41mm jubile bilezik datejust ı gösterdiğinde ilk defa bir saatte içinde altın olan bir modeli beğendim beğendim az kalır hatta bayıldım. kendi kendime dedimki mağdem datejust seviyosun bunun makbul olanı 41mm ve jubile bilezik de geliyor e buna birde gül kurusu altın modeli eklensin fiyat farkını biriktir yani almışken en çekici modelini al diye düşündüm.gmt master hakkında ise ben date just ın sadeliğine hayranım gmt master hiç düşünmedim.size sorum genel çerçevede datejust dan memnunmusunuz belki abes bi soru olcak ama ilk rolex im olcağından bilmiyorum saati ve mumkünse bir kaç resim atabilirmisiniz saatden çok sevinirim,birde komple çelik 36mm jubile bilezik ile 41mm evarose gold modeli arasındaki tahmini fiyat farkı ne kadar çıkar tahmin olarak soruyum bilgi verirseniz sevinirim...
-

tibet106
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir