Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
diphase » 23 Şub 2016, 21:24
copycat yazdı:tiktak98 yazdı:
sanırım bu saatteki makina invicta grand diver'da kullanılan NH39A makina. benim saatimdeki pencere ve 24 saat kadranının yeri birebir aynı. Invicta grand diver ların NH serileri de seiko üretimi oluyor. makineden herhangi bir sorun yaşamadım ama invicta'da çok daha uygun fiyata sunulması can sıkabilir.
hocam ben bu saati aldım. amerika amazon. saatin kalibresi dediğin gibi 4r39 ortalama iyi bir kalibre ... 6 serileri daha iyi sarb sarc spb diye başlayan onlarda bulunanlar yani... bu saati almak istiyorsan bu fiyata en iyilerden biri. sapma değerleri günlük 3-4 sn falan. tabi ben hunharca kullandım. iş yaparken falan cıkarmam. bundan dolayı kasa çizildi ama cam safir ve banamasın demez. ekmek bıçağını al çizmeye çalış tık yok. invictayı bilmem ama saatin ucuz olması sadece mekanizmaya bağlı değil . bence invictanın camı safir olmayabiliri eğer daha ucuzsa. örenğin benzer model hardlex olduğu için daha ucuz buyurun
http://www.amazon.com/Seiko-SSA231K1-Automatic-White-Leather/dp/B00MCBGHA2/ref=sr_1_7?s=apparel&ie=UTF8&qid=1456251976&sr=1-7&nodeID=7141123011&keywords=seiko+ssa
SEIKO PREMIER KINETIC DIRECT DRİVE SRH009P1
-

diphase
-
copycat » 26 Şub 2016, 16:38
diphase yazdı:copycat yazdı:tiktak98 yazdı:
sanırım bu saatteki makina invicta grand diver'da kullanılan NH39A makina. benim saatimdeki pencere ve 24 saat kadranının yeri birebir aynı. Invicta grand diver ların NH serileri de seiko üretimi oluyor. makineden herhangi bir sorun yaşamadım ama invicta'da çok daha uygun fiyata sunulması can sıkabilir.
hocam ben bu saati aldım. amerika amazon. saatin kalibresi dediğin gibi 4r39 ortalama iyi bir kalibre ... 6 serileri daha iyi sarb sarc spb diye başlayan onlarda bulunanlar yani... bu saati almak istiyorsan bu fiyata en iyilerden biri. sapma değerleri günlük 3-4 sn falan. tabi ben hunharca kullandım. iş yaparken falan cıkarmam. bundan dolayı kasa çizildi ama cam safir ve banamasın demez. ekmek bıçağını al çizmeye çalış tık yok. invictayı bilmem ama saatin ucuz olması sadece mekanizmaya bağlı değil . bence invictanın camı safir olmayabiliri eğer daha ucuzsa. örenğin benzer model hardlex olduğu için daha ucuz buyurun
http://www.amazon.com/Seiko-SSA231K1-Automatic-White-Leather/dp/B00MCBGHA2/ref=sr_1_7?s=apparel&ie=UTF8&qid=1456251976&sr=1-7&nodeID=7141123011&keywords=seiko+ssa
invicta'nın camı elbette genelde safir değil. ve tabii ki saat demek sadece mekanizma demek değil. bu sebepten ben de seiko ile invicta'yı kıyaslamam. saat hayırlı uğurlu olsun.
-

copycat
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir