TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Aquaracer Quartz Grande Date CAF101F.BA0821 Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Aquaracer Quartz Grande Date CAF101F.BA0821 Öneri

Mesaj copycat » 15 Şub 2016, 18:43

arkadaşlar selam.

isviçre saatlerinde fazla tecrübeli değilim. fikirlerinize ihtiyacım var. Bir işini hallettiğim için yurtdışından bir arkadaş bana hediye babında bir şeyler getirebileceğini söyledi. seçeneklerim fazla değildi. aşağıdaki de oldukça beğendiğim bir modeldi. sanırım satıştan kalkmış eski bir model. bana gelecek olan sıfır ayarında bir 2. el de olabilir. ama itiraz edebilecek pozisyonda değilim.

quartz saat olması ile ilgili klasik otm. quartz karşılaştırmaları dışında, özelde bu model için ne dersiniz? uzun yıllar hep otm. saat kullandığım için bu ara değişiklik olsun diye quartz saatleri keyifle kullanıyorum. quartz olması ile ilgili sorunum yok. benim için bakım maliyeti de yüksek olmayacak diye düşünüyorum. makinesini değiştirmek zorunda dahi kalsam (ronda 5040) otm aquaracer ın bir bakımı kadar tutmaz.

bu ya da benzeri modeli kullanmış olan var mı? boyutu ağırlığı, kullanımı keyifli olur mu sizce?

Resim
Kullanıcı avatarı
copycat

Re: Tag Heuer Aquaracer quartz grande date CAF101F.BA0821

Mesaj SeRxx » 15 Şub 2016, 21:14

Merhabalar,

Buna ödenecek bir para ile sanırım Aquaracer 300m Calibre 5 alınabilir. İlla bu model olacaksa da sizi konfor ve kalite olarak kesinlikle üzmez diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj copycat » 15 Şub 2016, 23:23

Hocam parayı ben vermeyeceğim alacak kişi calibre 5 i teklif etmedi. Sanırım bunu ucuz yollu temin edebilecek.
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj zavarra » 16 Şub 2016, 15:47

Peki alternatif olarak hangi saatleri sundu acaba?

İlla bu saat diyorsanız; saatten sıkılana kadar size bir sıkıntı çıkarmaz.

Mekanizması komple değişecek olsa bile 300 TL civarına malolur.
Kullanıcı avatarı
zavarra

Mesaj copycat » 18 Şub 2016, 15:58

hocam şu an için pek alternatifim yok. ben de getir bakalım dedim. gelirse göreceğiz işin aslını. valla heyecan yaptım:)
Kullanıcı avatarı
copycat

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners