TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Powermatic 80 Chemin Des Tuorelles Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Powermatic 80 Chemin Des Tuorelles Bilgi ve Yorum

Mesaj Skeskin » 06 Şub 2016, 00:17

Selam hayırlı geceler öncelikle forumda ve otomatik saatte yeniyim bugün Tİssot powermatic 80 chemin des tuorelles T099.407.11.038.00 modelini aldım bu saat nasıldıdır mekanizması da powermatic 80.111 yazıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder siz değerli forumdaşlarıma saygılar sunarım.
Skeskin

Re: Tissot powermatic 80 chemin des tuorelles

Mesaj mturann » 06 Şub 2016, 19:06

İsviçre ve Tissot
Sıkıntı olmaz görsel olarak da güzel bir saat.
Güle güle kullanın
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Skeskin » 06 Şub 2016, 19:16

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah memnun kalırım le locle modelini alacaktım Kosovalısaat tan aldım bu modeli önerdi güya le locle modelinin mekanizması powematic 80 e göre eskiymiş aslında siz değerli arkadaşlara almadan sormam lazım idi ama aldık bir kere sizlerin sayesinde çok şey öğreneceğim .
Skeskin

Mesaj kethuda57 » 06 Şub 2016, 19:17

Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj eyimen » 06 Şub 2016, 19:35

Ben de ayni mekanizmaya sahip bir Tissot var. Kalite olarak endiseniz olmasin, sorun yasayacaginizi sanmiyorum(0-10 sn civari bir sapma degeri alacaksiniz). Powermatic 80 mekanizmalari Eta2824'un oldukca modifiye edilmis bir hali. Bazi gelistirmeler yapilarak ve frekans 3 Hz'e dusurulerek guc rezervi 40 saatten 80 saate yukseltilmis. Yalniz benim basima gelen -muhtemelen mekanizmanin 3hz olmasindan kaynaklanan bir durum bu- sapma degerlerinin cok stabil olmamasi. Kimi gun 5 sn iken, baska bir gun 8-10 sn sapma yapabiliyor. Tabi bu ne kadar bir sorun sayilir, gun gun takip etmezseniz farketmeyeceksiniz bile :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

Re: Tissot Powermatic 80 Chemin Des Tuorelles Bilgi ve Yorum

Mesaj Skeskin » 17 Şub 2016, 15:22

Selamlar saatimi alalı neredeyse 2 hafta olacak saatin performansını kısaca sizlerle paylaşayım saat ilk gün 15 saniye ileri gitti sonra atomik Saat'e göre ayarladım saat 1 haftada 7 saniye geriden gidiyor ne eksiliyor nede artıyor günde 15 saniye ileri giden saat 1 haftanın toplamında ve halen 7 saniye geriden gidiyor .Sizce bu değerler nasıldır?
Skeskin

Mesaj eyimen » 17 Şub 2016, 15:34

Skeskin yazdı:Selamlar saatimi alalı neredeyse 2 hafta olacak saatin performansını kısaca sizlerle paylaşayım saat ilk gün 15 saniye ileri gitti sonra atomik Saat'e göre ayarladım saat 1 haftada 7 saniye geriden gidiyor ne eksiliyor nede artıyor günde 15 saniye ileri giden saat 1 haftanın toplamında ve halen 7 saniye geriden gidiyor .Sizce bu değerler nasıldır?

Gorundugu kadariyla herhangi bir sorun yok. Daha once yazdigim gibi bu mekanizmadan her gun ayni sapmayi vermesini beklemeyin, ama degerleriniz gayet iyi.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Skeskin » 17 Şub 2016, 15:45

Teşekkür ederim saygılar sevgiler.
Skeskin

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners