TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Azmin Zaferi! / Tag Heuer Aquaracer Two Tone Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Azmin Zaferi! / Tag Heuer Aquaracer Two Tone Yorum ve Ön

Mesaj gkarinca » 11 Oca 2016, 21:48

Ben de Rolex alamayip bununla yetiniyordum. Bence genel itibari ile basarili ve sik bir saat. Ancak mavinin tonu tamamen tercih meselesi. Cct'nin desigi gibi altin yerler kaplama. Kullandigim sure boyunca herhangi bir renk degisimi olmamisti.

Bu da maziden bir foto :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj MertYe » 11 Oca 2016, 22:16

eraslani yazdı:şöyle kırmızılı mavili bişeyler şeçilse daha çok yakışabilir bencede..
TSF edition da beklenebilir [emoji106]

Benimde aklıma ilk aynısı gelmişti yalnız baba bir bütçe veriyorsa genelde sonuna kadar kullanılıyor tecrübeyle sabit :D

Böyle durumlarda bütçe atiyorum10k tl ise 5klik bir saat alayim 5k da diger saat için kalsın olmuyor babalar yeni saat aldin napacaksın diyince kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bence 16.5 yaşında alınan bir otomatik saat ömür boyu kullanılmalı ve dönemin modasından ziyade uzunca süre kullanılabilecek olmalı. Sonuçta sahip olunan 2. Otomatik saat olacak.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj tagheure » 11 Oca 2016, 22:30

MertYe yazdı:
eraslani yazdı:şöyle kırmızılı mavili bişeyler şeçilse daha çok yakışabilir bencede..
TSF edition da beklenebilir [emoji106]

Benimde aklıma ilk aynısı gelmişti yalnız baba bir bütçe veriyorsa genelde sonuna kadar kullanılıyor tecrübeyle sabit :D

Böyle durumlarda bütçe atiyorum10k tl ise 5klik bir saat alayim 5k da diger saat için kalsın olmuyor babalar yeni saat aldin napacaksın diyince kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bence 16.5 yaşında alınan bir otomatik saat ömür boyu kullanılmalı ve dönemin modasından ziyade uzunca süre kullanılabilecek olmalı. Sonuçta sahip olunan 2. Otomatik saat olacak.

çok dogru söylemişşin mert abi hele o başta dedigin şey o kadar dogru ki :D

ve evet ömürlük olucak :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tagheure

Mesaj Archimed » 12 Oca 2016, 14:58

Sevgili Tagheure kardeşimiz ben de baban gibi düşünüyorum. Reşit olup kendi paranı kazandıktan sonra altın saat kullanman daha uygun görülebilir. O yüzden bence de şimdilerde çelik bir Aquaracer al, temiz kullanırsan ilerde ikinci saatin yaparsın. Keza o zaman da kendi paranlar tt Rolex mi alırsın, AP RO mu kullanırsın, senin zevkine kalmış.

Ben 16 yaşımda olsam ve babam bana dediğin gibi bir bütçe sağlasa aşağıdaki Aquaracer'lardan birini düşünürdüm.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj sedir » 12 Oca 2016, 20:53

Bu kadar "aklı başında öneri"den sonra konu başlığındaki "azmin zaferi" kelimelerinin anlamı nedir, konu nasıl bağlandı, yoksa uçlar henüz düğümlenmedi mi merak ettim.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners