Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Mysterious » 16 Ara 2015, 03:39
Selamlar bir süredir yeni bir saat arayışı içindeydim. Derken seiko'nun seika 577 p adıyla satılan ska 577 p modeli karşıma çıktı. Görsel olarak çok beğendim ama seiko'nun resmi sitesinde saatle ilgili bilgi bulamadım. Uzun süre aradıktan sonra ska369p1 modeliyle karşılaştım. İlk aklıma takılan soru bu iki saat aynı özelliklere olup olmadığı ki kasa ölçüsü hakkında bile tutarlı sonuca ulaşamadım. Bir kinetik sahibi olsam da ilk kez Auto Relay bir kinetik saat sahibi olacağım ki bu özelliğe sahip olduğundan dahi emin değilim.

Aslında tamamen farklı ay göstergeli tercihen skelton bir mekanik saat ararken tasarım ve rengi beni cezbetti. Görüşlerinizi rica ediyorum.
-

Mysterious
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 60 misafir