Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
tumen » 16 Kas 2015, 16:59
manil yazdı:bu saati almış ve kısa süre sonra elden çıkartmıştım. Elden çıkartma sebebim saatin kalitesinden ziyade, başka saate yönelmem olmuştu.
kinetic saatlerin pilli 5'ten çok daha fazla gider. Bu modelin de, biraz underrate edilmiş bir model olduğunu düşünürüm.
Kısa süre? sıkıcı bir saat mi, hemen satılacak bir saat olduğundan mı
"I guess I'll always be A soldier of fortune "
-

tumen
-
- Mesajlar: 176
- Yaş: 42
- Kayıt: 08 Mar 2015, 01:29
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 61 misafir