TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Milgauss Sonrası Saat Tavsiye Etmek İster Misiniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Milgauss Sonrası Saat Tavsiye Etmek İster Misiniz?

Mesaj mturann » 31 Eki 2015, 12:08

Şanslı Yeğen :)
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj SeRxx » 31 Eki 2015, 12:16

Moonwatch çok doğru bir tercih olacaktır :thumbup:

Carrera Heuer01 bana fazlasıyla Tissot PRS516 Extreme'i anımsatıyor :?

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj shichinin » 31 Eki 2015, 13:47

Cct Yeni seri Moonwatch kutusu gerçekten çok güzel. Bir önceki nesil saatle arasındaki fiyat farkını da kutu ve içindeki diğer
aksesuarlar ile açıkılıyorlar. Bana kalırsa mevcut fiyatlandırma bu kalitedeki bir saat için çok abartı sayılmaz. Ancak bu konuda çok
deneyimli olmadığımdan iddialı konuşmak da istemem.

Heuer 01 hakkındaki en sağlıklı kararı bileğimde gördüğümde verebileceğim. Bu modelin Türkiye'ye ulaşma süresi hesaplandığında
bir süre daha beklememiz gerekecek maalesef ancak Heuer 01 hakkındaki fikirlerini %100 paylaştığımı da belirtmek isterim.
Teşekkürler :thumbup:

Noodles Sevenfriday hakkında gelen yorumlar sonrasında bu modele biraz daha mesafeli durmaya karar verdim. Marka
hakkındaki fikir birliği biraz daha araştırma yapmam gerektiğini gösteriyor.

Moonwatch modelinin sadece safir camlı olanını deneme imkanım oldu. Belirttiğiniz gibi en sağlıklısı iki modeli de deneyip karar
vermek olacak. Her iki modeli de kullanmış olduğunuzdan paylaştığınız deneyim aslında tam da ihtiyacım olan şeydi.
Teşekkürler :thumbup:

Caner1983 yazdı:
eyimen yazdı:Tavsiyeler cok acik zaten, ben baska konudan girecegim. Yegeniniz olabilir miyim? :D

hahaha :lol: :lol: bende olurum

eyimen ve Caner1983 yaşlar müsait değil maalesef :lol: :lol:

mturann yazdı:Şanslı Yeğen :)
bence de şanslı veled. bizim jenerasyon bu konuda çok müzdarip :thumbup:

SeRxx Tissot modelini ilk defa görüyorum ve gerçekten iki model arasındaki benzerlik şaşırtıcıymış.
Moonwatch önerisi için teşekkürler :thumbup:

İbre Moonwatch'dan yana ağır basmaya başladı. Heuer 01 de geldiğinde mutlaka deneyip görmem gerekiyor. Aslıdan Moonwatch'u
yeni almayı planlıyordum ancak yurtdışında ve internette bu model için çok cazip bir 2.el piyasası var. Forumdaki satış bölümünde
Moonwatch'a pek raslamadım. Bu model için Türkiye'deki 2.el piyasası hakkında fikir verebilecek arkadaşlar var mıdır? İnternet'te
pek rastlamadığım için mağaza önerisine de açığım. :)
Kullanıcı avatarı
shichinin

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hasankzc, hellamer, MrPandül ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners