TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Orient ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Orient ?

Mesaj Antonina » 21 Eyl 2015, 19:24

zafeer üstadim, seiko nun o modeline bayiliyorum fakat internette bulamadim. amazon'da vs. gordum. N11'de 1-2 saticida vardi ve fiyatlari 800-900 civarindaydi. Beni asiyor malesef.

raven üstadim, dalis yapmiyorum fakat citizen acikcasi daha yakisikli geldi. arada kalmamin sebebi orient'in otomatik olmasi ve sanie gecislerinin quartz gibi olmamasi.
Kullanıcı avatarı
Antonina

Mesaj khef » 22 Eyl 2015, 03:09

Antonina yazdı:https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/CBN004/PD
Arkadaslar bir de soyle bir secenek cikti onume. Citizen'in eco drive diver modeli. Bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz ayrica 550 Tl ye kadar olan diver onerilerinizi de bekliyorum. Onceligim otomatik olmasi tabi ki.

Sizi soğutmak gibi olmasin ama bu modelin bezeli çok kalitesiz. Kısa süre içinde aşınma ve çizige sebep olacaktır. Tavsiye etmem. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Antonina » 23 Eyl 2015, 16:27

tavsiyeniz icin tesekkur ederim 'khef' ustadim. kararımı verdim mywatcheshub'dan seiko skx007 alacagim. umarım çok pahalıya patlamaz. :)
Kullanıcı avatarı
Antonina

Mesaj drill » 25 Eyl 2015, 02:27

Merhaba,

Sizi değil de kendimi düşünmüş oluyorum ama belki değerlendirmek istersiniz;

viewtopic.php?f=219&t=20057#axzz3mA83wn1r

Garantisinden sadece 1 hafta eksildi. Garantinden eksilmemiş olanını bu fiyata bulamazsınız. Çünkü aldığım dükkanı kapatıyorlarmış. Ben de ucuza aldım.
Kullanıcı avatarı
drill

Mesaj Baran » 25 Eyl 2015, 08:00

Bende foruma girdikten kısa bir süre sonra gidip Mako XL almıstım tavsıye ederım siyahı ozellikle baslangıc ıcin ideal.
Kullanıcı avatarı
Baran

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hasankzc, kesikparmak, MrPandül ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners