Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
uncass » 01 Eyl 2010, 21:09
guccide sahte cıktı. bu macerada bıttı.
-

uncass
-
Modern60 » 01 Eyl 2010, 22:31
Bu saat Richeville koleksiyonundan kronograf modeli ama kesinlikle gerçek değil. Almanızı tavsiye etmem. Zaten bu saatlerin ikinci elleri 2500 chf civarlarında.
-

Modern60
- Contributor
-
Modern60 » 01 Eyl 2010, 22:37
sahibinden.com da benim de iki temption saatim satılık. Ama bütün saatler sahte olunca, meraklıları şüpheli. Kısacası sahibinden.com da çok ama çok az saat gerçektir gerisi hep imitasyon yani kopyadır. Replika demiyorum çünkü bu kelime eskiden üretilmiş bir modelin marka tarafından tekrar pazara sunulacak bir versiyonunun üretmesi demektir. Bazı heritage lar tıpatıp aynı iken bazı vintage lar çok küçük farklarla pazara replika olarak çıkarılırlar.
-

Modern60
- Contributor
-
uncass » 05 Eyl 2010, 11:44
replika kelimesinin kullanımı ile ilgili açıklamanız son derece doğru. bundan sonra bu kelimeyi kullanırken daha dikkatli olacağım. tesekkurler
-

uncass
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir