dolunay yazdı:senolcesur yazdı:ben citizen at 4010-50e sahibiyim ve İzmir Çeşme de saat radyo sinyalini yakalamaktadır. fakat Türkiye de a-tm kullandığınızdan radyo sinyalinin bu saat için bir fonksiyonu görülmemektedir.
Saatinizin radyo sinyalini yakaladığını nasıl anladınız?
senolcesur yazdı:dolunay yazdı:senolcesur yazdı:ben citizen at 4010-50e sahibiyim ve İzmir Çeşme de saat radyo sinyalini yakalamaktadır. fakat Türkiye de a-tm kullandığınızdan radyo sinyalinin bu saat için bir fonksiyonu görülmemektedir.
Saatinizin radyo sinyalini yakaladığını nasıl anladınız?
Daha teknik anlatmak gerekirse saatte 3 butondan alttakine uzun sure basılı tutunca radio sinyalinin durumunu kontrol eder. ya yoktur ya da sinyal kalitesini gösteren h-m-l simgelerinden birindedir ve Çeşme de h seviyesinde çekmektedir. ama dediğim gibi Türkiye de bu fonksiyonu kullanamazsınız saat gece 2 de otomatik güncelleme yapıyor her sabah 2 saat geri alnır saatiniz.
eurosport yazdı:Benim saatim de bugün geldiAt4008-51E modeli
Bugün işlerin yoğunluğundan pek bakamadım ama şuan 1 saattir uğraşıyorum takvimi bir türlü ayarlayamadım. Saat otomatik olarak ayarlandı, nasıl yaptıysamAma takvim 21 gözüküyor. Dediğiniz linklere de baktım ama hiçbir şey anlamadım.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir
|