Aylar 繹nce tesad羹fen denk geldiim TSF'yi s覺k kullanlanlara ekleyip aral覺ks覺z her g羹n ziyaret eder olmak ve en sonunda da 羹ye olup buraya kat覺lmak fazlas覺yla g羹zel.Bir癟ok forumcunun yapt覺覺 gibi bende yeni kat覺ld覺覺m bu ortama bir dan覺ma konusu a癟arak merhaba diyeyim

襤lk otomatik saatim olacak.Seiko,Citizen,Orient vb.markalar覺n neredeyse b羹t羹n modellerini incelemeye 癟al覺t覺m.B羹t癟em dorultusunda(max 130-135 dolar ) en 癟ok houma giden Seiko SNZH53 oldu.
Saatimiz bu;

Fakat saatin bilezii hi癟 houma gitmedi benim.

Bu kahverengi kay覺 ile de g羹zel bir uyum yakalanm覺 ama benim ilk tercihim 癟elik bilezik ile kullanmak.Bu saat ile uyumlu olaca覺n覺 d羹羹nd羹羹n羹z bir 癟elik kay覺 繹neriniz var m覺d覺r ?
襤kinci sorum ise Saat Dan覺ma b繹l羹m羹yle biraz alakas覺z olabilir ama tam olarak buna uygun konu bal覺覺 bulamad覺m foruma bak覺p.O y羹zden onu da burada sorup aradan 癟覺kartmak istedim

Tahminen forumda da ebay 羹zerinden saat al覺m覺 yapan 癟ok 羹ye var.Daha 繹nce yurtd覺覺 al覺veri oalrak sadece Amazon'dan 1 tane al覺veri yap覺p ebay'i hi癟 kullanmad覺覺m i癟in biraz tecr羹besizim.
-Al覺verii mutlaka paypal ile mi yapmal覺y覺m ? Direkt olarak mastercard bir kredi kart覺 羹zerinden yapmam g羹vensiz midir ?
-Bir de ben kredi kart覺 kullanm覺yorum.Bakas覺n覺n kredi kart覺n覺 paypal'e kay覺t ettirip o kart ile kendi ebay profilimden al覺veri yapmamda bir sak覺nca yok deil mi ?
-Son olarak da bu tarz japon saat sat覺c覺lar覺 aras覺ndan 繹nerebileceiniz bir maaza var m覺d覺r ? Bu ''from singapore'' arkadalardan hangilerine g羹venebiliriz.Alaca覺m saat ''mywatcheshub'' isimli maazada var mesela.TopRated deil ama fazlas覺yla olumlu puan alan bir sat覺c覺.Daha 繹nce bu sat覺c覺dan al覺m yap覺p memnun kalan var m覺 ?
Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmay覺n.
Yard覺mc覺 olursan覺z fazlas覺yla sevinirim.
imdiden teekk羹r ederim.