TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PR / PRS 516 ya da Olası Alternatifler

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PR / PRS 516 ya da Olası Alternatifler

Mesaj zgnclskn » 01 Nis 2015, 18:55

Arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşım kardeşine düğün hediyesi bir saat almak istiyor, ben de seçim konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi kız tarafından dress tarzda bir saat gelmesi adet olduğundan erkek tarafın ağabeyi olarak daha spor bir saat almasının iyi olabileceğini düşündük. 2000-2500 bandına çıkmak istemiyor, ben de 1000-1500 bandında gayet verimli bir alım yapabileceğini düşündüğümü ilettim zaten. İlk öneri olarak da pr ve prs 516 ları yolladım, aslında saatler onun da hoşuna gitti, ama ben yine sizlere de bir sorayım dedim, belki başka öneriler de yaratabiliriz. Sanıyorum bu segmentte Tissot'un yanı sıra yine muadilleri sayılabilecek Hamilton ve Certina'dan birşeyler çıkartılabilir. Başka önerilere de açığım. Kronograf olayına girersek mebla daha yükselir zaten, ama çok yükselmeden, hani belki 1800 dolayı kronograf önerileri de olabilir belki denk düşürebilirsek. Şimdiden teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Re: Tissot pr/prs516 ya da Olası Alternatifler

Mesaj MertYe » 01 Nis 2015, 19:49

Basel de bu sene tanıtılan prs516'ları gördükten sonra o fiyat aralığında onlara alternatif sunabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. O bölümü inceleme şansınız olmadıysa yeni modelleride bir inceleyin bence. Tabi Türkiye'ye ne zaman getirirler bilemiyorum. Ama optik olarak çok başarılı buldum onları.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Re: Tissot pr/prs516 ya da Olası Alternatifler

Mesaj zgnclskn » 01 Nis 2015, 19:58

MertYe başlığı incelemiştim, yeni modeller benim de çok hoşuma gitti. Ama bize yetişeceğini sanmıyorum, 1 ay sonra çünkü kardeşimizin düğünü. Açıkçası ben de aklıma yatan alternatif üretemeyince bir de sizlere sorayım dedim, bu alım bu minvalde sonuçlanır gibi geliyor bana da halen :)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners