Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
khef » 21 Mar 2015, 18:06
nephelin yazdı:Selamlar. Yahu güzel insan arkadaşım, şu Orient'in resmini paylaşırsın da neden modelini veyahut linkini paylaşmazsın? Saati çok beğendim, hangi model, nerede satılır diye ne kadardır arama motorlarının dişlilerini aşındırdım, yazık değil mi yahu
Benim bulduğum sonuç "ORIENT STT0N002W" bu yalnız emin değilim çünkü bu modeli satan bir tane yer göremedim. Şimdi saat almaya çıkacağım ve tesadüf ki takvim modelli Fosil'i alacakken gördüm bu saati de. Allah bilir ne zaman cevap gelir bu mesaja? Yine de gören eden olursa şu saatin modelini ve satıldığı yeri yazarsa çok memnun olurum.
Aradiginiz saatin modeli; CTT0N002W

-

khef
-
-

zgnclskn
-
nephelin » 21 Mar 2015, 21:38
Çok teşekkür ederim "zgnclskn, khef". Bu kadar hızlı döneceğinizi tahmin etmemiştim. Saati aldığımda kutu açılışı anında burada. Her ne kadar saat incelemeyi bilmesemde fotoğrafları hemen yüklüyorum. Tekrar teşekkür ederim ikinize de.
-

nephelin
-
nephelin » 27 Mar 2015, 01:14
Arkadaşlar saat için belirtilen linkteki site yönetimi ile iletişime geçtim. Malesef saat ellerinde yok ve şu an kaldırılmış durumda, görünmüyor. Yabancı sitelerde de Rus ve Tayvan sitelerinde gördüm. Onlarda da alışveriş yapabilsem bile gümrüğe takılacak fiyatta malesef. Saate çok hoşuma gitmişti, üzüldüm cidden. Alternatif bir fikri olan var mı? Yoksa konuda geçen Fossil saatlere dönüş yapayım.
-

nephelin
-
mermertaş » 29 Mar 2015, 12:14
İkinci El ilanlara baktınız mı?
-

mermertaş
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir