TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil FS4745 vs Fossil FS4735

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fossil FS4745 vs Fossil FS4735

Mesaj zgnclskn » 21 Mar 2015, 18:05

Dostum buyur, kodun başındaki "S" harfini kullanmadan arama yapınca daha çok sonuç çıkıyor. Orient'in piyasasına göre kullandığı iki tip kodlama var, baş harfin farkıyla sadece değişiyor kodlar.

http://orientsaat.com/urun/orient-tt0n002w-erkek-kol-saati_1650.aspx
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj khef » 21 Mar 2015, 18:06

nephelin yazdı:Selamlar. Yahu güzel insan arkadaşım, şu Orient'in resmini paylaşırsın da neden modelini veyahut linkini paylaşmazsın? Saati çok beğendim, hangi model, nerede satılır diye ne kadardır arama motorlarının dişlilerini aşındırdım, yazık değil mi yahu :)
Benim bulduğum sonuç "ORIENT STT0N002W" bu yalnız emin değilim çünkü bu modeli satan bir tane yer göremedim. Şimdi saat almaya çıkacağım ve tesadüf ki takvim modelli Fosil'i alacakken gördüm bu saati de. Allah bilir ne zaman cevap gelir bu mesaja? Yine de gören eden olursa şu saatin modelini ve satıldığı yeri yazarsa çok memnun olurum.

Aradiginiz saatin modeli; CTT0N002W :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj zgnclskn » 21 Mar 2015, 18:09

khef daha da iyisini söylemiş :D :champ: Siz de bulmuşsunuz ama yine de kodu bir şekilde, tebrikler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj zgnclskn » 21 Mar 2015, 18:10

Kutu açışılışını bekliyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj nephelin » 21 Mar 2015, 21:38

Çok teşekkür ederim "zgnclskn, khef". Bu kadar hızlı döneceğinizi tahmin etmemiştim. Saati aldığımda kutu açılışı anında burada. Her ne kadar saat incelemeyi bilmesemde fotoğrafları hemen yüklüyorum. Tekrar teşekkür ederim ikinize de.
Kullanıcı avatarı
nephelin

Mesaj nephelin » 27 Mar 2015, 01:14

Arkadaşlar saat için belirtilen linkteki site yönetimi ile iletişime geçtim. Malesef saat ellerinde yok ve şu an kaldırılmış durumda, görünmüyor. Yabancı sitelerde de Rus ve Tayvan sitelerinde gördüm. Onlarda da alışveriş yapabilsem bile gümrüğe takılacak fiyatta malesef. Saate çok hoşuma gitmişti, üzüldüm cidden. Alternatif bir fikri olan var mı? Yoksa konuda geçen Fossil saatlere dönüş yapayım.
Kullanıcı avatarı
nephelin

Mesaj mermertaş » 29 Mar 2015, 12:14

İkinci El ilanlara baktınız mı?
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners