TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Momentus ve Emporio Armani Nişan Hediyesi Seçimi Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Momentus ve Emporio Armani Nişan Hediyesi Seçimi Öneri

Mesaj Anesthesia » 17 Ara 2014, 11:48

Sozlunuze "beraber yaslanmak icin" dersiniz akan sular durur. Bileginize cok yakismis. Guzel gunlerinizde kullanin
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj tarkani » 17 Ara 2014, 12:01

tng1907 yazdı:Sözlüm ve kankam saatimi hiç beğenmediler :( çok sade, yaşlı işi, siyah le locle için daha iyiydi vs diyorlar. Bense çok beğeniyorum diyerek, tek başıma karşılarında durmaya çalışıyorum 8-) :D

Bence çok kullanışlı bir saat. Sade bir kadranı olduğu için farklı kayışlarla da kolay uyum sağlayacaktır. Yakışmış da... Ancak zorla güzellik olmaz. Beğenmediyse çekmecede durma riski var.

Doğru yoldasınız. Tissot'un diğer modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj hakanefe » 17 Ara 2014, 21:43

tng1907 yazdı:Sözlüm ve kankam saatimi hiç beğenmediler :( çok sade, yaşlı işi, siyah le locle için daha iyiydi vs diyorlar. Bense çok beğeniyorum diyerek, tek başıma karşılarında durmaya çalışıyorum 8-) :D

Bence bu durum tamamen saatin üzerindeki kayışın insana hissettirdiği durumla alakalı. Orjinal kayışı saate yakışmıyor düşüncesindeyim. Farklı kayışlarla bu saati spor kıyafetlerle severek kullanıyorum.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
hakanefe

Mesaj tng1907 » 23 Şub 2015, 01:31

Birkac seyi daha merak ediyorum , acaba bakim isteyecek mi ilerde ve bu saatin hareketsiz kalip durmadan calisma suresi ne kadar?
Kullanıcı avatarı
tng1907

Mesaj zgnclskn » 23 Şub 2015, 09:31

Yaklaşık kırk saattir sanıyorum güç rezerv süresi, bakım bir ara ister ama zamanı konusunda sözü başka arkadaşlara veriyorum :) zaman tutması rahatsız edici düzeyde şaşmaya başladığı zaman diyebiliriz belki
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj kilimanjaro » 23 Şub 2015, 10:54

zgnclskn yazdı:Yaklaşık kırk saattir sanıyorum güç rezerv süresi, bakım bir ara ister ama zamanı konusunda sözü başka arkadaşlara veriyorum :) zaman tutması rahatsız edici düzeyde şaşmaya başladığı zaman diyebiliriz belki

+1 :thumbup: ... genelde 4-5 yıl deniyor ama ... bence zgnclskn haklı :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj bengisaat » 01 Mar 2015, 17:33

Kolunuzda kalma süresi ve hareketlilik ile orantılıdır.
Örneğin gün boyunca herketli aktiviteleriniz oldu ve 20 saat kolunuzda kalan bir saat koldan çıkarıldığında 48 saate kadar çalışması gerekir
Bütün bün kolunuzda kalsa da işiniz gereği masa başında ve çok hareketsiz bir gün geçirdiğinizi düşünürsek eve geldiğinizde de çıkardığınızda bu süre 8- 10 saate de düşebilir.

Her zaman söylediğim gibi kolunuzdan saatinizi çıkardığınızda ne kadar çok çalışıyorsa o kadar sağlıklı yaşıyorsunuz :)

Bakım süresi genellikle 5 yılda bir kere önermekteyiz ancak anormal bir şekilde geri kalma ileri gitme duraklama gibi belirtilerde önemsenmelidir.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners